Sony lanseaza noi device-uri Windows 8 cu design neortodox

Data: 12/10/2012 | Autor: .

Sony isi incearca norocul cu o noua serie de gadget-uri Windows 8 ce vin cu un design neortodox: o tableta slider de 11 inchi si un hibrid tableta/all-in-one de 20 de inchi.

Sony Vaio Tap 20 este practic un computer all-in-one care dispune, insa, de un acumulator ce ii ofera o autonomie de mai multe ore, care il transforma in tableta. Totusi, la o greutate de peste 5 kg, este greu de crezut ca noul computer Sony ofera un grad foarte mare de mobilitate.

Modelul entry-level Vaio Tap 20 costa 880 de dolari si vine echipat cu un procesor Intel Core i3, 4 GB de memorie RAM si un HDD de 500 GB. Display-ul touchscreen de 20 de inchi are o rezolutie neimpresionanta de 1.600×900 pixeli.

Un alt device interesant prezentat de Sony este Vaio Duo 11, o tableta hibrid ce dispune de o tastatura de tip slider.

Pentru un pret de pornire de 1.100 de dolari, utilizatorii primesc un gadget echipat cu acelasi procesor Intel Core i3 si 4 GB RAM, dar si un SSD de 128 GB.

Display-ul Vaio Duo 11 este, asa cum spune si numele gadget-ului, unul de 11 inchi la o rezolutie 1080p, din Gorilla Glass.

Device-ul sta foarte bine la capitolul conectivitate, venind echipat cu o iesire HDMI, trei slot-uri USB si un slot pentru carduri de memorie, dar si conexiuni deja invechite ca Ethernet sau VGA.