Sony LinkBuds S „Earth Blue”. Căşti wireless realizate din bidoane de apă reciclate 

Data: 26/10/2022 | Autor: .

Sony LinkBuds S „Earth Blue”

Sony a anunţat lansarea căştilor LinkBuds S „Earth Blue”. Noul model folosește un material care are la bază rășină reciclată, obținută din plasticul bidoanelor folosite pentru dozatoarele de apă. 

Noul model din gama LinkBuds integrează Adaptive Sound Control, o funcție inteligentă care ajustează setările de sunet ambiental în funcție de locația exactă a utilizatorilor, creând o experiență de audiție ideală. Pe măsură ce modalitățile de interacțiune cu sunetul se diversifică și se dezvoltă, cum ar fi experimentarea muzicii și a jocurilor cu ajutorul căștilor sau participarea la teleconferințe, Sony va continua să dezvolte seria LinkBuds și utilizările acestor modele cu aplicații ale altor companii partenere, pentru a asigura experiențe de audiție optime pentru clienți, menite să reflecte stilul actual de viață.   

 

 Noua culoare a LinkBuds S: „Earth Blue” 

 Modelul Sony LinkBuds S „Earth Blue” va fi disponibil într-o nouă culoare, „Earth Blue”, ce va avea unele componente și porțiuni ale carcasei realizate din rășină reciclată, obținută din plasticul bidoanelor folosite la dozatoarele de apă. Materialul a fost dezvoltat de la 0 de Sony în căutarea unui nou design, cu scopul de a extinde potențialul de utilizare al materialelor reciclate provenite de la dozatoarele de apă și de a profita de proprietățile adezive ale acestora. Materialul rezultat, folosit pentru LinkBuds S „Earth Blue”, creează un model impresionant, unic, cu efect de marmură, fiecare produs în parte având un tipar diferit.  

În plus, la fel ca restul modelelor din gama LinkBuds, nici un ambalaj al căștilor nu conține plastic, acestea  fiind realizate din materiale reciclate din piese de automobile.

Doi dolari din prețul de vânzare al fiecărei unități vor fi donați pentru a sprijini eforturile CI de conservare a oceanelor. Acest lucru înseamnă că fiecare achiziție va proteja aproape 58.824 mde ocean. O suprafață echivalentă cu aproximativ 47 de bazine olimpice, conform calculelor Conservation International.  

Sony LinkBuds S „Earth Blue”

 

Funcția de conexiune Multipoint devine disponibilă  

 Toate modelele din seria LinkBuds vor primi o actualizare de software pentru a activa o nouă funcție ce va permite conexiunea Multipoint Bluetooth, care va face posibilă conectarea la două dispozitive în același timp. De exemplu, dacă ascultați muzică pe PC și primiți un apel telefonic, acesta va comuta automat către convorbirea telefonică, astfel că veți putea folosi funcția hands-free, fără să fie nevoie să schimbați manual conexiunea.  

Toate modelele din seria LinkBuds vor primi o actualizare de software în noiembrie 2022 pentru a deveni compatibile cu conexiunea Multipoint Bluetooth, în timp ce căștile premiate WF-1000XM4 vor beneficia de funcția Bluetooth îmbunătățită în această iarnă.  

 

 Preț și disponibilitate   

 Versiunea Sony LinkBuds S „Earth Blue” va avea un preț de aproximativ de 899 lei, urmând să fie disponibile în Europa începând cu luna noiembrie 2022.