Cele mai bune căști wireless din 2022

Sony WH-1000XM5

Când vine vorba de căști fără fir, modelele over-ear cu anulare a zgomotului oferă, de obicei, cel mai cuprinzător set de caracteristici pe care ni le dorim. Cele mai bune opțiuni combină sunetul optim cu anularea activă a zgomotului (ANC) și alte instrumente utile pentru a crea o experiență auditivă cât mai completă posibil. Desigur, unele companii fac acest lucru mai bine decât altele. Engadget a lansat un top al celor mai bune căști wireless over-ear.

 

Cea mai bună alegere: Sony WH-1000XM5

Seria 1000X de la Sony a fost alegerea Engadget drept cele mai bune căști over-ear în ultimii ani, ca urmare a soluției optime de sunet și ANC eficient.

Cu WH-1000XM5, Sony a reproiectat căștile sale emblematice, făcându-le mult mai confortabile pentru a fi purtate pentru perioade lungi de timp.

Sony a adus, de asemenea, îmbunătățiri notabile la anularea activă a zgomotului, adăugând un cip V1 separat pe lângă QN1 care se afla în interiorul modelului M4.

Sony WH-1000XM5

De asemenea, există acum opt microfoane ANC în total – modelul anterior avea doar patru.

Modelul 1000XM5 are o mulțime de avantaje – o autonomie a bateriei de 30 de ore și un sunet clar, cu acord echilibrat și bas puternic.

O combinație de comenzi tactile și butoane fizice vă oferă acces la muzică, apeluri și moduri de zgomot, fără a mai fi nevoie să folosiți telefonul.

Speak-to-Chat întrerupe automat sunetul atunci când începeți să vorbiți și, la fel ca și căștile Sony anterioare, M5 poate schimba modurile de zgomot în funcție de activitate sau locație.

În plus, acest model oferă o calitate mai bună a apelurilor decât majoritatea concurenților. Singurul dezavantaj real îl reprezintă prețul. Vedeți cea mai bună opțiune de preț pe acest link.

Review Sony WH-1000XM5. O pereche de căști cu bune și rele. Merită achiziția?

Bowers & Wilkins Px7 S2

Bowers & Wilkins Px7 S2

Bowers & Wilkins Px7 S2

Căștile Px7 i-au impresionat pe cei de la Engadget, motiv pentru care le-au trecut drept a doua cea mai bună opțiune.

Bowers & Wilkins Px7 S2 asociază o calitate audio impresionantă cu o performanță ANC solidă.

Există, de asemenea, un design mai rafinat, care nu arată prea plastifiat, iar căștile se potrivesc confortabil chiar și după ore de utilizare.

Bowers & Wilkins Px7 S2

Bowers & Wilkins Px7 S2

Calitatea apelurilor, sunetul ambiental și pauza automată nu sunt cele mai bune aici, dar își fac treaba. La finalul zilei, designul, calitatea sunetului și anularea zgomotului fac din Px7 S2 o alegere puternică în domeniul actual al căștilor wireless.

Le poti cumpara de pe acest link.

Cel mai bune căști ieftine: Audio-Technica ATH-M20xBT

Audio-Technica ATH-M20xBT

Audio-Technica a lansat de-a lungul anilor căști wireless accesibile și, deși nu ofereau anularea activă a zgomotului, acestea meritau luate în considerare.

Cea mai recentă lansare a companiei este M20xBT, o versiune Bluetooth a popularelor căști cu fir M20x de la A-T.

Se remarcă în primul rând autonomia de până la 60 de ore. Conectivitatea multipunct Bluetooth vă permite să vă conectați la mai multe dispozitive în același timp, iar butoanele fizice oferă un control fiabil.

Designul nu este la fel de rafinat ca cel al modelelor mai scumpe ale companiei, cum ar fi M50xBT2, dar opțiunile și funcțiile sunt similare.

Le găsesti pe acest link, la cel mai bun pret.

O altă opțiune solidă: Bose QuietComfort 45

Bose 700 a fost una dintre alegerile Engadget în trecut.

Bose QuietComfort 45

De atunci, Bose a lansat modell QuietComfort 45. Designul este în mare parte neschimbat față de modelele QC anterioare, ceea ce ar putea fi o problemă pentru unii.

Totuși, odată ce treceți peste asta, QC45 combină excelenta anulare activă a zgomotului de la Bose cu un sunet clar și echilibrat. Vă puteți aștepta la o autonomie de până la 24 de ore cu o singură încărcare și la o potrivire confortabilă, care nu devine obositoare în timpul sesiunilor lungi de ascultare.

Le gasesti pe acest link.

O altă opțiune solidă: Technics EAH-A800

În cadrul CES, Panasonic a anunțat EAH-A800: un nou set de căști cu anulare activă a zgomotului sub marca Technics.

În timp ce majoritatea caracteristicilor sunt cele pe care le vedeți pe orice căști, o cifră a ieșit în evidență.

Technics EAH-A800

Compania spune că vă puteți aștepta la până la 50 de ore de autonomie a bateriei de la A800, și asta cu anularea activă a zgomotului activată.

ANC-ul este impresionant și sunt suficient de confortabile pentru a nu deveni o povară după câteva ore. Calitatea sunetului este, de asemenea, destul de bună (există și suport LDAC) și există suficiente caracteristici pentru a justifica eticheta de preț premium.

Le găsesti pe acest link, la cel mai bun pret.

O altă opțiune solidă: Sennheiser Momentum 4

Sennheiser Momentum 4

Jurnaliștilor de la Engadget le-a fost greu să aleagă între Px7 S2 și Momentum 4 pentru locul al doilea.

Cu toate acestea, Bowers & Wilkins a ieșit în evidență cu designul, chiar dacă Px7 S2 și Momentum 4 sunt la egalitate în ceea ce privește calitatea sunetului.

Sennheiser are în favoarea sa o durată de viață impresionantă a bateriei de 60 de ore și o performanță ANC îmbunătățită.

Doar aceste două elemente ar putea fi suficiente pentru a trece cu vederea designul destul de banal.

Le găsesti pe acest link, la cel mai bun pret.