Sony oferă vouchere digitale pentru PlayStation Store în valoare de 450 lei

Data: 8/10/2021 | Autor: .

Sony oferă vouchere digitale pentru PlayStation Store în valoare de 450 lei. Condiția esențială este să cumperi un televizor BRAVIA XR. Din noua serie Sony BRAVIA XR fac parte modelele LED 8K MASTER Series Z9JMASTER Series A90J și A80J OLED, dar și modelele X95J și X90J LED 4K. Sony afirmă că noul procesor XR imită activitatea creierului uman, pentru a livra o experiență de vizionare imersivă. 

Alimentate de Cognitive Processor XR, „creierul” noii serii BRAVIA XR, televizoarele utilizează o metodă de procesare complet nouă, superioară inteligenței artificiale convenționale, menită să reproducă felul în care oamenii văd și aud.

Cognitive Processor XR, alimentat de inteligența cognitivă, împarte ecranul în mai multe zone și identifică locul în care se află „punctul focal” în fiecare imagine. În vreme ce inteligența artificială convențională (AI) poate doar să detecteze și să analizeze elemente de imagine precum culoare, contrast și detalii individuale, noul Cognitive Processor XR poate analiza încrucișat o serie de elemente simultan, asemenea creierului uman. Prin această metodă, toate elementele sunt ajustate în funcție de celelalte, pentru cel mai bun rezultat final, în așa fel încât toate componentele imaginii să fie perfect sincronizate și naturale – ceva ce inteligența artificială convențională (AI) nu poate face.

SONY BRAVIA XR X95J 4K HDR Full Array LED

Cognitive Processor XR poate analiza și poziția sunetului, în așa fel încât acesta să se potrivească perfect cu ceea ce este redat pe ecran. În plus, convertește orice tip de sunet la formatul 3D surround, pentru a livra realism suprem și o scenă de sunet imersivă. Acesta învață, analizează și înțelege un volum de date fără precedent, optimizând inteligent fiecare pixel, cadru și scenă, pentru cele mai naturale imagini și sunete pe care Sony le-a oferit vreodată.

Pentru mai multe detalii despre promoția BRAVIA XR pe PlayStationTMStore, accesați acest LINK.

Sony BRAVIA XR 8K LED, 4K OLED și 4K LED. Noile televizoare cu noul Procesor Cognitiv XR