Sony SRS-XB13. O boxă mică, cu mult bass, la un preț foarte bun

Data: 17/03/2021 | Autor: .

Sony SRS-XB13 este cea mai nouă boxă wireless compactă și portabilă lansată de producătorul japonez. Boxa promite un sunet clar, cu mult bass, și o autonomie de pînă la 16 ore, la un preț de numai 294 de lei.

 Boxa Sony SRS-XB13 are un design rezistent și dispune de o curea practică ce permite atașarea boxei oriunde, pe rucsac, pe încheietura mâinii, sau chiar de un parasolar atunci când utilizatorii se bucură de soare. Boxa poate fi suspendată cu susul în jos la înălțime, pentru a crea o cascadă de muzică îi învăluie pe utilizatori în ritmul muzicii.

Datorită dimensiunii reduse, boxa XB31 poate fi luată oriunde, pentru ca utilizatorii să se poată bucura în continuare de melodiile preferate.

 

Sony SRS-XB13, dimensiuni reduse, sunet puternic

Utilizatorii nu trebuie să-și facă griji în ceea ce privește dimensiunile boxei Sony SRS-XB13, cu EXTRA BASSTM și procesor Sound Diffusion, întrucât aceasta oferă un sunet pătrunzător. Utilizatorii se pot bucura de o experiență de audiție puternică datorită EXTRA BASSTM, ceea ce înseamnă că un radiator pasiv funcționează împreună cu un difuzor cu gamă completă pentru a îmbunătăți tonurile joase, amplificând, astfel, basul, în ciuda dimensiunilor compacte. În plus, procesorul Sound Diffusion propagă sunetul în orice încăpere, datorită tehnologiei sale DSP.

Pentru un sunet și mai puternic, utilizatorii pot conecta două boxe XB13prin intermediul conexiunii wireless, pentru sunet stereo ce poate împinge limitele și mai departe.

O boxă rezistentă la apă

 XB13 este o boxă rezistentă și durabilă, ceea ce o face să fie partenerul ideal pentru orice aventură. Aceasta este impermeabilă și rezistentă la praf, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de muzică chiar și la piscină, în parc sau într-o drumeție lungă, datorită ratingului IP67. Are o durată de viață a bateriei de până la 16 ore, cu un indicator al bateriei care indică pe telefon nivelul de baterie rămas. Acest lucru înseamnă că utilizatorii se pot bucura de moment, fără a-și face griji în ceea ce privește autonomia bateriei.

Sony FX3. Cum arată și ce poate noua camera profesională full-frame

Aveți nevoie să efectuați un apel?

Boxa XB13 este pregătită și pentru asta. Indiferent de locația utilizatorilor, microfonul încorporat le permite acestora să beneficieze de apeluri hands-free prin intermediul boxei.

XB13 dispune de cea mai recentă tehnologie Bluetooth®, care elimină necesitatea conexiunilor prin cablu și a etapelor complexe de configurare, pentru ca utilizatorii să se poată bucura imediat de muzica favorită. XB13 încorporează și tehnologia Google[2] Fast Pair, care face posibilă conectarea smartphone-ului sau a tabletei compatibile cu sistemul de operare AndroidTM în numai câteva secunde. Tot ceea ce trebuie să faceți este să porniți boxa și smartphone-ul din apropiere va solicita conectarea, astfel încât să vă puteți bucura de muzică în numai câteva secunde.

XB13 dispune de încărcare USB Type-C® pentru conectivitate convenabilă și este disponibilă în șase variante de culoare, inclusiv negru, albastru, gri-bej (taupe), roz coral, albastru pudrat și galben.

 Modelul Sony SRS-XB13 va avea un preț de aproximativ 294 lei și va fi disponibil pentru cumpărare începând cu luna aprilie 2021.

Vrei un microfon Sony? Noul microfon wireless ECM-W2BT și lavaliera ECM-LV1