Sony WF-SP800N. Noile căști wireless promit o autonomie de 18 ore

Data: 17/07/2020 | Autor: .

Sony a anunțat lansarea noii generații de căști wireless Sony WF-SP800N. Căștile fără fir sunt rezistente la apă, transpirație și praf, reduc zgomotul ambiental și oferă o autonomie de până la 18 ore.

 În ceea ce privește designul, căștile se remarcă prin elementul discret de susținere și fixare și designul curbat tridimensional care asigură o fixare sigură și confortabilă. Indiferent dacă alergați după un tren sau pe banda de la sala de fitness, aceste căști nu vor cădea din urechi și nu-și vor schimba poziția.

 Sony WF-SP800N se remarcă, pe de altă parte, prin rezistența la apă și praf. Căștile pot fi chiar spălate după o sesiune intensă de mișcare fizică.

În ceea ce privește autonomia, Sony afirmă că, cu o singură încărcare completă, carcasa le permite utilizatorilor să aibă acces până la 18 ore de redare cu funcția Noise Cancelling activată, și până la 26 de ore fără anularea zgomotului de fundal. Doar 10 minute de încărcare permit o sesiune de audiție de până la 60 de minute. Datorită cip-ului Bluetooth® împrumutat de la căștile wireless Sony WF-1000XM3, alături de un design optimizat al antenelor, căștile asigură o conexiune stabilă pentru experiențe de audiție de top.

 Modelul Sony WF-SP800N încorporează cea mai nouă tehnologie Noise Cancellation pentru a opri orice sunet care ar putea reprezenta o distragere, precum cele de pe stradă sau de la sala de sport, pentru a putea rămâne conectați doar cu ritmul muzicii.

 

Tronsmart Onyx Ace. Cum se comportă căștile wireless de 150 de lei

Căștile oferă un sunet puternic, pregnant, cu bas profund oferind motivația necesară pentru a termina munca sau antrenamentul. Cu aplicația gratuită „Sony | Headphones Connect”, utilizatorii își pot personaliza experiența de ascultare în funcție de preferințe. Funcția de modificare a sunetului din aplicație le permite utilizatorilor să personalizeze sunetul pentru diferite melodii și activități. Indiferent că aceștia își doresc experiențe de ascultare relaxante pentru naveta zilnică spre birou sau un bas mai profund pentru stimularea antrenamentului, posibilitățile sunt nelimitate.

Căștile Sony WF-SP800N includ funcția 360 Reality Audio, o experiență audio imersivă ce utilizează tehnologia audio bazată pe scanarea spațiului și a obiectelor, atunci când este folosită în combinație cu un smartphone Android™/iPhone care are instalat un serviciu de streaming audio compatibil.

Căștile WF-SP800N au acum și funcția Advanced Adaptive Sound Control, care detectează automat ce activitate desfășoară utilizatori și unde se află aceștia apoi căștile ajustează setările de sunet ambiental pentru a se potrivi mediului respectiv.

Utilizatorii pot personaliza aceste setări prin aplicația „Sony | Headphones Connect”. Aceștia pot alege să asculte sunetele din mediul înconjurător atunci când aleargă afară, pot reduce zgomotul nedorit când se află la birou sau pot crește bas-ul când se află la sala de sport.

Control tactil  

Tehnologia Smart control le permite utilizatorilor să asculte, să oprească sau să treacă peste o melodie și să ajusteze volumul cu o simplă atingere pe casca dreaptă. Utilizatorii pot scădea volumul muzicii pentru a auzi sunetul din jur prin atingerea căștii stângi. Modul Quick Attention scade rapid volumul și permite ascultarea sunetului ambiental. Astfel, utilizatorii pot discuta imediat cu alte persoane, fără să fie nevoie să își dea jos căștile.

De asemenea, aceștia pot să-și administreze eficient programul zilnic cu Google Assistant  și Amazon Alexa[1]. Compatibilitatea cu asistenții vocali le permite să se bucure de divertisment, să se conecteze cu prietenii, să asculte muzică, știri și să primească notificări, să seteze mementouri și multe altele.

Funcționalitatea Wearing Detection îi ajută pe utilizatori să nu rateze nicio notă muzicală, întrucât aceasta detectează automat imediat ce își dau jos căștile. Atunci când una dintre căști este înlăturată, muzica se oprește automat, iar melodia este reluată imediat ce casca este pusă înapoi în ureche.

Utilizatorii își pot alege stilul preferat de ascultare atunci când preiau un apel hands-free sau când ascultă muzică. Astfel, se pot bucura de muzică și se pot distra cu sunet stereo integrat pe ambele căști sau pot alege să folosească o singură cască, chiar și atunci când cealaltă se află la încărcat.

Căștile WF-SP800N vor avea un preț aproximativ de 949 lei. Acestea vor fi disponibile începând din această lună, în culorile negru, alb, portocaliu și albastru.