Sony Xperia Z scrie istorie. Sold out in tarile in care a fost lansat ( VIDEO)

Data: 12/03/2013 | Autor: .

sonyxperiaz

Xperia Z, cel mai spectaculos telefon lansat de Sony, face furori in pietele internationale. BestGadgetReport.com relateaza ca japonezii au vandut tot stocul de telefoane destinat Japoniei, Frantei, Germaniei, Italiei, Spaniei, Hong Kong-ului si Taiwan-ului.

 In Romania, telefonul poate fi cumparat la preturi cuprinse intre 2600 si 3130 lei. Detalii vedeti aici.

Gadgetul vine cu profil foarte subtire, modern si cu o calitate a materialelor superioara tuturor telefoanelor pe care le-a produs pana acum. Ecranul este un 5 inch Full HD, la 1080p, 443 ppi, capabil sa redea imagini vizibile chiar si in conditii de luminozitate foarte puternica.

La capitolul hardware, telefonul prezinta un procesor quad-core 1.5GHz Snapdragon S4 Pro si o noua camera Exmor RS de 13 MP, capabila sa inregistreze in format HDR!

Telefonul are un spatiu de stocare de 16 GB, extensibil prin microSD si o baterie de 2,330mAh. Foarte interesant este si faptul ca telefonul este rezistent la apa pana la adancimea de 1 metru.

Sony Xperia Z vine cu sistemul de operare Android Jelly Bean alaturi de o suita de programe Sony, printre care ClearAudio+, Bravia Reality Display si Bravia Engine 2 care vi sa sustina experienta multimedia la un nivel de top.