Aplicatiile pentru iPhone 5S apar in doua reclame Apple (VIDEO)

Data: 12/03/2013 | Autor: .

iphone-3gs-white-backApple a lansat luni doua noi reclame TV in care prezinta cateva dintre noile aplicatii destinate telefoanelor iPhone. Printre acestea se afla si cateva aflate inca in faza de testare si care ar urma sa fie lansate odata cu modelul iPhone 5S, in luna august.

In prima reclama, intitulata „Brilliant”, Apple demonstreaza, printre altele, cum poti folosi telefonul sa faci diverse plati, de exemplu la Stabucks.

Aplicatia Passbook, ce urmeaza sa fie lansata odata cu iPhone 5S, este gandita sa iti permita sa poti folosi telefonul pentru a inlocui biletele la film, cele de avion, vouchere etc.

Aplicatia va inmagazina toate aceste tichete in varianta electronica fara sa mai fie nevoie sa le printezi, relateaza Mashable.

Apple prezinta si aplicatia MyScript Calculator, care permite utilizatorilor sa rezolve rapid diverse probleme de matematica. Totodata, este prezentata si aplicatia Philips Hue, prin intermediul careia putem controla becurile inteligente LED.

In cel de-al doilea spot, Apple trece in revista alte cateva aplicatii destinate noului iPhone, de la cele muzicale la noua aplicatie Maps, gandita in varianta 3D.

Potrivit BGR, noul iPhone 5S ar urma sa vina cu procesorul A7, 2 GB de RAM, o camera de 12 MP si sa includa tehnologia NFC alaturi de un senzor de amprenta, ambele oferite de firma Authentec, recent cumparata de Apple pentru 356 milioane de dolari.