Samsung isi sfideaza rivalii. Lanseaza Galaxy S IV in Times Square (VIDEO)

Data: 28/02/2013 | Autor: .

galaxy-s-iv-times-square-2-28-13-01Samsung va lansa noul smartphone Galaxy S IV pe 14 martie in cadrul unui eveniment organizat in celebra piata Times Square din New York, la care isi invita toti fanii. O aroganta din partea sud-coreenilor, am spune, la adresa concurentilor de la Apple, HTC, BlackBerry etc.

In invitatia lansata de Samsung nu sunt prezentate alte detalii insa, potrivit presei de specialitate, nu este exclus sa vedem un spectacol in toata regula, cu lasere, muzica si alte surprize.

Samsung spera, prin astfel de evenimente, sa se impuna si mai mult pe piata americana, acolo unde si-a castigat deja un loc important in dauna Apple si BB, principalii sai contracandidati.

Lansarea va fi prima din SUA pentru un model Galaxy in ultimii trei ani, a declarat un purtator de cuvant, si vine in contextul unei ofensive publicitare a companiei pe piata americana, inclusiv prin ironii la adresa fanilor Apple.

“Am prezentat Galaxy S III la Londra anul trecut, iar de aceasta data am schimbat locatia (…), intrucat am fost bombardati cu cereri de la operatorii telecom americani pentru prezentarea Galaxy S IV in SUA”, a declarat seful diviziei de dispozitive mobile a Samsung, JK Shin, pentru portalul Edaily.

Potrivit surselor, Galaxy S IV va ajunge pe piata europeana in luna aprilie si in mai sau iunie pe cea din SUA.

Legat de cum va arata noul telefon, cele mai noi informatii vorbesc despre un gadget in doua versiuni – una cu 4G, destinata pietelor unde exista astfel de servicii, si o alta clasica, cu H+.

 GadgetReport.ro relata, recent, ca telefonul va veni cu un ecran de 4.99″ Super AMOLED Full HD la 1080, un procesor de 1.9GHz quad-core,  2  GB de RAM, o camera de 13 MP si o baterie de 2600 mAh.

Pe langa imaginea incredibila, noul ecran SUPER AMOLED va consuma cu 25% mai putina energie si va permite producatorului sa il foloseasca inclusiv in gadgeturi cu forme curbe, asa cum arata, de altfel,prototipul prezentat de GadgetReport.ro.

Galaxy S IV ar urma sa vina in doua culori – alb si negru, si sa se incarce wireless. Potrivit BGR, noul smartphone va integra cateva dintre facilitatile Galaxy Note, printre altele si S Pen stylus.

GadgetReport.ro a prezentat, recent, un material video care prezinta un studiu de design cu noul telefon. Materialul video nu este unul oficial, fiind un exercitiu de imaginatie al unei case de design.