Spotify a lansat mai multe cărţi audio, citite de Hilary Swank sau Forest Whitaker

Spotify a lansat mai multe cărţi audio în limba engleză, citite de o serie de personalități din lumea filmului, precum Hilary Swank și Forest Whitaker. Lansarea se înscrie în cadrul „testelor” pe care grupul suedez le face regulat „pentru a îmbunătăţii rata accesărilor utilizatorilor noştri”. 

Printre cele nouă cărţi audio, publicate online vineri, se află „Narrative of the Life of Frederick Douglass, an American Slave”, autobiografie a sclavului american devenit activist, narată de Forest Whitaker, și  „The Awakening” a scriitoarei americane Kate Chopin, citită de actriţa premiată cu Oscar Hilary Swank.

Este prima dată când Spotify include exemplare în culorile sale şi produse de grup, după prima încercare cu „Harry Potter” în primăvara trecută.

Spotify Car View. O interfață optimizată pentru șoferi

Printre cei care au dat voce cărților se mai află actriţa Cynthia Erivo care prezintă „Persuasion”, de Jane Austen, și David Dobrik, un cunoscut youtuber, care citește volumul „Frankenstein” al britanicei Mary Shelley.

La începutul lui mai 2020, Spotify a publicat pe platforma sa o versiune audio a primului volum al seriei literare „Harry Potter”, citită de celebrităţi, în special de actorul Daniel Radcliffe, care l-a interpretat pe vrăjitorul cu ochelari pe marele ecran.

Spotify introduce abonamentul Premium Family în România