Star 3 și Star 3 DUOS, doua noi telefoane entry-level de la Samsung

Data: 20/01/2012 | Autor: .

Samsung a lansat modelele Star 3 și Star 3 DUOS, doua telefoane simple din gama entry-level.  Avand dimensiunile 58 x 102 x 11.5 mm si o greutate de 95 g, telefoanele prezinta carcase ergonomice, un ecran TFT de QVGA de 3” si 20 MB de memorie.

La capitolul conectivitate, Star 3 și Star 3 DUOS vin cu WiFi 802.11 si Bluetooth® v 3.0. Noile telefoane au o camera de 3,2 MP.

Telefonul Star 3 DUOS este prevazut, pe langa toate funcționalitațile lui Star 3, și cu un sistem Dual SIM.

Accentul se pune pe comunicare pe retelele sociale, datorita platformei imbunatațite ChatON. Aceasta permite conectarea fara ID sau parola pentru a trimite mesaje multimedia, a vorbi in grup și a administra contactele. Serviciul Push IM de la ChatON permite comunicarea prin MSN, Yahoo!, Google Talk, Facebook și Twitter, iar push emails le permite utilizatorilor sa fie conectați in permanența.

Telefoanele vor ajunge in magazine la sfarșitul lunii februarie la un preț de aproximativ 450 RON, fara conectare.

 

Toate detaliile le puteti afla din comunicatul de presa de mai jos.

 

 

 

SEUL, Coreea de Sud – 19 Ianuarie 2012 – Samsung Electronics Co., Ltd, lider in industria de telefonie mobila, a anunțat lansarea noilor telefoane S5220, supranumite Star 3 și Star 3 DUOS, ca urmare a succesului inregistrat de Star și Star 2. Incepand cu sfarșitul lunii ianuarie, aceste telefoane vor fi disponibile in Rusia, urmand sa fie apoi distribuite treptat in țarile din fostul bloc sovietic, Europa, America Latina, Africa, Orientul Mijlociu și Asia de SE. Star 3 Duos va fi disponibil și in Asia de Sud-Vest.

 

Samsung Star 3 și Star 3 DUOS, cu imbunatațiri ale platformei de rețele sociale și ale capacitaților de comunicare, cu redare implecabila a conținutului multimedia și un design stilat și atragator, reprezinta alegerea ideala pentru utilizatorii care vor sa fie mereu conectați pentru a se juca, inregistra și distribui conținutul multimedia in timp real.

 

“Suntem incantați de lansarea Star 3 și Star 3 DUOS, versiuni imbunatațite ale seriei de mare success, Samsung Star. Cu noile telefoane touch screen Star 3, Samsung continua sa le ofere utilizatorilor cele mai bune experiențe și oportunitați in rețelele sociale”, a declarat JK Shin, preedintele Diviziei IT și Mobile Communications din cadrul Samsung Electronics.

 

Star 3 și Star 3 DUOS sunt telefoane cu touch screen ergonomice, prevazute cu o rama metalica minimalista, cu margini rotunjite și grosime de doar 11,5 mm. Interfața telefonului prezinta doar tastele esențiale, lasand cea mai mare suprafața disponibila comenzilor prin atingere.

 

Aceste noi telefoane ofera un plus in relațiile sociale, datorita platformei imbunatațite pentru rețelele sociale. Serviciile de comunicare ChatON permit conectarea fara ID sau parola pentru a trimite mesaje multimedia, a vorbi in grup și a administra contactele. Serviciul Push IM de la ChatON permite comunicarea prin MSN, Yahoo!, Google Talk, Facebook și Twitter, iar push emails le permite utilizatorilor sa fie conectați in permanența.

 

Totodata, Star 3 și Star 3 DUOS propun o experiența multimedia bogata și opțiuni variate de divertisment, ce pot fi accesate de oriunde. Un player de muzica incorporat le permite utilizatorilor sa acceseze și sa asculte muzica preferata de pe un singur dispozitiv. Ecranul QVGA de 3” permite o vizualizare ampla a canalelor media și a paginilor web, in timp ce camera de 3,2 MP ofera utilizatorilor posibilitatea de a captura in cațiva pași simpli momentele speciale din viața lor. In plus, funcționalitatea WiFi 802.11 asigura viteze mari de navigare și descarcare a conținutului de pe Internet.

 

Telefonul Star 3 DUOS este prevazut, pe langa toate funcționalitațile lui Start 3, și cu un sistem Dual SIM unic care permite utilizarea a doua numere de telefon intr-un singur dispozitiv, maximizand astfel flexibilitatea conversațiilor. Utilizatorii care iși doresca sa iși echilibreze vieța profesionala cu cea sociala pot sa foloseasca aceasta funcție de transfer intre liniile telefonice și abonamente printr-o simpla atingere a ecranului.

 

Telefonul va ajunge și inRomaniala sfarșitul lunii februarie a acestui an la un preț de aproximativ 450 RON, fara conectare.

 

 

Note:

 

Samsung S5220 – Star 3 & Star 3 DUOS Specificații

 

Rețea  EDGE 850/900/1800/1900
Display  3.0” QVGA TFT LCD
Camera 3.2 Megapixeli Fixed Focus
Video Codec : MPEG4, H.263

Redare : QVGA@25fps (MPEG4)

Inregistrare : QCIF@15fps

Audio Codec : MP3/AAC/AAC+/eAAC+/WMA

Music Player cu SoundAlive

3.5mm Ear Jack, Stereo FM Radio cu RDS

Funcții cu valoare adaugata  Samsung TouchWiz Lite / WAP 2.0 (NetFront 4.2)
 Samsung Kies
Serviciul de comunicație mobila Samsung ChatON
Social Networking Imbogațit

– IM: ChatON, MSN, Yahoo, Google Talk, Facebook Chat

– SNS: Facebook, Twitter

– EAS Push Email, WDS easy email setup

Opera mini browser
Dual-SIM (* Disponibil doar pentru Star 3 DUOS)
Connectivitate  Bluetooth® v 3.0

Wi-Fi 802.11 b/g/n

Memorie  20MB memorie de utilizator

microSD (up to 16GB)

Dimensiuni  58 x 102 x 11.5 mm, 95 g
Baterie  Baterie standard, Li-ion 1,000 mAh

*Toate funcționalitațile, funcțiile, specificațiile și alte informații despre produs oferite in acest document, inclusiv, dar nelimitandu-se la beneficii, design, componente, performanța, disponibilitate și capacitațile produsului pot fi schimbate fara preaviz sau obligație.