Star Trek Beyond, cel mai bun film SF din 2016

Data: 27/07/2016 | Autor: .

Star-Trek-Beyond-2016

Noul episod al francizei Star Trek face furori în cinematografe. După ce am văzut Star Wars The Force Awakens şi Independence Day 2, noul Star Trek Beyond este, de departe, cea mai bună producţie SF din 2016.

În Star Trek Beyond, noul echipaj de pe Enterprise este prins într-o aventură pe o planetă la capătul lumii. După ce au pierdut controlul navetei spaţiale, membrii echipajului luptă pentru supravieţuire în faţa unei civilizaţii extraterestre ostile.

Filmul oferă o aventură plină de adrenalină şi suspans, în care veţi vedea noi personaje şi efecte cinematografice de ultimă generaţie. Scenariul este unul excelent, iar realizarea cinematografică este cu mult peste cea oferită de Star Wars The Force Awakens şi Independence Day 2.

Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho si Anton Yelchin iși reiau rolurile din primele două filme. Idris Elba și Sofia Boutella întregesc distribuția stelară a noii aventuri Star Trek.

Sub bagheta regizorului Justin Lin, Star Trek promite o experienţă care o să vă ţină cu sufletul la gură. Amprenta specială a regizorului este justificată şi de coloana sonoră a filmului – dominată de melodia ”Sabotage” a trupei Beastie Boys.

Filmul Star Trek Beyond este disponibil în cinematografe. Urmăriţi, mai jos, cele două trailere video ale filmului.

GadgetReport.ro relata, recent, că Star Trek va redeveni o prezenţă obişnuită în peisajul media.  CBS va lansa o noua serie din „Star Trek”, în ianuarie 2017. Celebrul serial SF va avea noi personaje, aflate în căutarea unor noi lumi și civilizații. Noua serie se doreşte a fi o reîntoarcere la stilul original al francizei, din anul 1966.

Noua serie Star Trek va fi produsă de Alex Kurtzman, cel care a contribuit si la realizarea filmelor „Star Trek” (2009) și „Star Trek Into Darkness” (2013).

Născută gratie imaginatiei lui Gene Roddenberry, seria originală „Star Trek” a debutat la televiziunea americană pe 8 septembrie 1966. Ulterior, a fost difuzată în peste 190 de țări.

„Toată lumea are un mare respect pentru această franciză si suntem incantati sa lasăm urmatorul capitol în mâinile lui Alex Kurtzman, care cunoaste această lume și publicul său”, a declarat David Stapf, președintele CBS Television Studios.