Primul teaser pentru Sezonul 7 din Game of Thrones face furori

Data: 25/07/2016 | Autor: .

Primul teaser pentru Sezonul 7 din Game of Thrones

HBO a lansat primul teaser pentru Sezonul 7 din Game of Thrones, alaturi de un blooper reel, in care Daenerys uita Dothraki, Jon Snow face un gest amuzant cand e dezvelit de vrajitoare si multe alte surprize. Productiile, lansate cu ocazia Comic Con din SUA, au devenit virale pe internet, adunand, impreuna, peste 5 milioane de vizualizari in numai 24 de ore de la lansare.

Regizorii celebrului serial afirmă că noua serie, ce va fi difuzata in vara anului viitor, va fi cea mai spectaculoasă dintre toate. The winter is coming!

Într-un interviu acordat publicaţiei Deadline, David Benioff şi D.B. Weiss, au declarat că se aştern zile negre în Westeros. Adevărata luptă abia acum începe, odată cu venirea sinistrului Rege al Nopţii, liderul Umblătorilor Albi.

“Regele Nopţii este Moartea însăşi. Nu este ca Joffrey şi nici ca Ramsay. Nu mai este fiinţă umană. Pentru mine, răul vine atunci când ai de ales între bine şi rău, dar alegi răul. Regele Nopţii nu are de ales, a fost creat aşa şi ăsta este el. În unele feluri, el reprezintă doar moartea, venind după toată lumea”, a declarat Weiss, despre acţiunea din sezonul 7 din Game of Thrones.

Chiar dacă Zidul nu le permite morţilor să treacă dincolo, liderul Umblătorilor Albi are resurse incredibile şi surprizele nu vor întârzia să apară în sezonul 7 din Game of Thrones.

“În timp ce Cersei a făcut cu siguranţă lucruri oribile în viaţa ei şi poate fi o persoană extrem de crudă, singurul lucru uman la ea era faptul că îşi iubea cu adevărat copiii. Acum, sunt morţi toţi şi cred că asta este foarte interesant pentru noi. Cine este ea fără copiii ei? Răspunsul îl veţi afla în sezonul următor. Asta este tot ce pot spune momentan, dacă intru în detalii, dezvălui prea multe”, a adăugat Weiss.

Deşi nu au menţionat cu exactitate ce se va întâmpla cu Mama Dragonilor în sezonul 7 din Game of Thrones, au făcut aluzii la Lady Olenna, care acum îşi deplânge familia, în special nepoţii. Aceasta caută să se răzbune pe Cersei, iar în ultimele cadre ale episodului 10 din sezonul 6, s-a văzut formându-se o alianţă între Casa Tyrell şi Casa Martell, care este de partea lui Daenerys.

Noul sezon va fi filmat in locatii din Irlanda de Nord, Spania si Islanda. În plus, Sezonul 7 din Game of Thrones va avea 7 episoade in loc de 10.

Sezonul 6 din Game of Thrones a doborat recordurile de audienta ale HBO inregistrand o medie de 23 de milioane de telespectatori pe episod. Serialul a primit 23 de nominalizari la premiile Emmy.