Star Wars: The Last Jedi, un film excelent! Întoarcerea la originile francizei

Star Wars: The Last Jedi, un film excelent! Întoarcerea la originile francizei

Star Wars: The Last Jedi a debutat în cinematografe, iar fanii au motive să fie entuziasmaţi. Noul episod din Războiul Stelelor se întoarce la originile francizei, cu un scenariu excelent şi cu o acţiune pe măsură, relatează GadgetReport.ro

Nu vă vom dezvălui ce se întâmplă în film.Vă spunem doar că Star Wars: The Last Jedi continuă povestea din The Force Awakens într-un mod excelent, din momentul în care Rey îi duce lui Luke Skywalker vechea sa sabie laser.

Din noua producţie Star Wars: The Last Jedi veţi afla, printre altele, ce s-a întâmplat cu Luke Skywalker după ce rebelii au fost învinşi de Imperiu şi care a fost soarta Ordinului Jedi.

Scenariul este unul foarte bun, iar acţiunea pe măsura aşteptărilor. The Last Jedi reuşeşte să ofere un mix excelent de acţiune şi episoade de introspecţie în trecutul unor personaje legendare, precum Luke Skywalker şi Leia.

Star Wars: The Last Jedi este presărat cu încleştări galactice, lupte cu săbii laser şi momente de suspans.

Disney a introdus şi câteva noi personaje, bine definite, iar altele şi-au găsit, în sfârşit, un rol pe măsura aşteptărilor, printre care şi controversatul urmaş al lui Darth Vader, Kylo Ren.

În fiecare secvenţă din film se remarcă talentul regizorului Rian Johnson şi amprenta celebrului producător J.J. Abrams. Războiul Stelelor a revedenit o poveste credibilă, pe măsura aşteptării fanilor. Au dispărut toate secvenţele ilogice, umoristice de-a dreptul, cu care episodul anterior i-a dezamăgit.

Atenţia la detalii este remarcabilă, de la decoruri la efectele vizuale, iar dialogul dintre personaje este bine scris, presărat din loc în loc cu ironii şi replici deştepte, care fac ca experienţa cinematografică să fie una excelentă.

Daisy Ridley, John Boyega şi Oscar Isaacs, alături, bineînţeles, de Mark Hamill în rolul lui Skywalker şi regretata Carrie Fisher, în rolul Generalului Leia, au făcut ca noul episod The Last Jedi să devină, fără îndoială, unul dintre cele mai bune din întreaga serie Star Wars.

Este un film care merită văzut!

Filmul este distribuit in cinematografe de Forum Film Romania.  Multumim RANEvents PR Agency si Cinema City pentru invitaţia la avanpremiera Star Wars: The Last Jedi .