Steve Wozniak, la coada pentru noul iPad

Data: 16/03/2012 | Autor: .

Cofondatorul Apple, Steve Wozniak, a fost surprins de cei de la Whats Trending in timp ce astepta la coada la Century City Mall din Los Angeles pentru a-si cumpara noul iPad.

“Sotia mea este prima la rand, eu sunt al doilea”, a declarat, zambitor, Wozniak. “Am venit de dimineata. Preferam magazinele de aici pentru ca se deschid cel mai devreme”, a mai spus acesta.

Bineinteles, confondatorul Apple ar fi putut primi gratuit o tableta direct acasa, insa a ales sa stea la coada, ca oamenii normali, pentru ca a devenit un fel de ritual.

«Nimeni, in mod normal, n-ar trebui sa stea la coada, exista precomenzi. Dar cred ca este vorba de o anumita filozofie, un mod de viata, o moda care imi place», a spus acesta.

Wozniak s-a declarat incantat de faptul ca noua tableta are tehnologia LTE. “Obisnuiesc sa descarc multe lucruri cu iPad-ul si, cand nu este pe Wi-Fi, cu LTE merge destul de repede. Va fi o experienta interesanta”, a mai spus acesta.

Urmariti mai jos intreg interviul cu Steve Wozniak.

Pentru cine nu stie,  Stephen Gary „Woz” Wozniak (nascut pe 11 august 1950, San JoseCaliforniaSUA) este un inginer american de origine polonezaspecialist in calculatoare, cunoscut drept cofondator al companiei Apple Computer, Inc. (astazi Apple Inc.) impreuna cu Steve Jobs și Ronald Wayne. Invențiile și mașinile sale au contribuit semnificativ la revoluția calculatoarelor personale din anii 1970. Wozniak a creat in acel deceniu calculatoarele.

Mai multe detalii despre Woz cititi aici.