Super Mario Run. Jocul care va depăşi isteria Pokemon Go?

Data: 12/12/2016 | Autor: .

Super Mario Run. Jocul care va depăşi isteria Pokemon Go?

Nintendo pregăteşte lansarea  jocului Super Mario Run, un game despre care mulţi specialişti spun că va depăşi Pokemon Go la număr de descărcări şi popularitate, relatează GadgetReport.ro.

Jocul va ajunge mai întâi pe iPhone şi iPad, pe 15 decembrie, iar de la începutul anului viitor va fi disponibil şi pentru telefoanele şi tabletele cu Android.

Super Mario Run este primul joc de mobil dintr-o serie pe care Nintendo vrea să o lanseze în următorii ani. Jocul se anunţă a fi un adevărat hit, pentru că reuşeşte să ofere un gameplay excelent şi o grafică atractivă.

În joc, Mario aleargă de la stânga la dreapta, iar jucătorul nu trebuie decât să apese pe ecran ca să-l facă să sară peste obstacole. Misiunile au 1-2 minute şi oferă o experienţă excelentă, în care jucătorul trebuie să evite obstacolele şi să culeagă cât mai multe monede.

Super Mario Run oferă şi câteva opţiuni suplimentare. De exemplu, dacă apeşi mai lung pe ecran, Mario va sări mai sus, iar dacă apeşi din nou, acesta va sări non-stop şi va înainta peste obstacole.

Super Mario Run are 24 de niveluri şi un mod „Toad Rally”, în care utilizatorii pot concura între ei.

Jocul va costa 9,99 dolari pentru iPhone şi iPad, un preţ mai mare decât majoritatea jocurilor pentru iOS, însă mai mic decât cele mai multe jocuri dezvoltate de Nintendo.

Va exista şi o versiune gratuită, care va oferi accesul la primele trei niveluri şi la primul nivel Toad Rally.