Consola de jocuri PlayStation 4 Pro, lansată oficial în România

Data: 7/11/2016 | Autor: .

Consola de jocuri PlayStation 4 Pro, lansată oficial în RomâniaNoua consolă de jocuri PlayStation 4 Pro va debuta pe piaţa românească pe 11 noiembrie, în cadrul unui eveniment organizat de Media Galaxy. Gadgetul permite gamingul la standarde 4K, o rezoluţie de patru ori peste cea Full HD, relatează GadgetReport.ro

Cu această ocazie, toți fanii jocurilor video sunt așteptați la evenimentul de lansare care va avea loc vineri, 11 noiembrie 2016, la ora 18:00, în magazinul Media Galaxy din incinta Park Lake Shopping Center în București (magazinul este situat la nivelul -1).

În cadrul evenimentului, vor avea loc sesiuni demonstrative folosind câteva dintre cele mai populare jocuri ale momentului: Call of Duty: Infinite Warfare, Rise of the Tomb Raider: 20th Anniversary, Deus Ex: Mankind Divided și Titanfall 2.

De asemenea, fanii PlayStation prezenți la evenimentul de lansare vor putea participa la o sesiune de quiz unde vor avea șansa să câștige jocuri Rise of the Tomb Raider: 20th Anniversary și Deus Ex: Mankind Divided pentru PS4.

Toți cumpărătorii PlayStation 4 Pro vor intra automat într-o tombolă care le poate aduce unul dintre cele 15 premii: un controller din a doua generație de DualShock 4, sau, la alegere, un joc Call of Duty: Infinite Warfare sau Titanfall 2.

PlayStation 4 Pro suportă redarea video 4K a jocurilor şi a serviciilor de streaming precum Netflix și YouTube. PS4 Pro oferă suport pentru tehnologia HDR, care permite reproducerea unui game de culori extinse și o trecere mai lină între zonele întunecate și cele luminate.

Utilizatorii care dispun de televizoare compatibile cu tehnologia HDR vor putea vedea conținut digital redat într-o manieră realistică, prin afișarea de culori vibrante, mai apropiate de cele percepute de ochiul uman în realitate.

playstation-4-pro-specifica

Consola PlayStation 4 Pro va fi disponibilă în Media Galaxy începând cu 10 noiembrie, la prețul de 1.799,90 lei.