Asphalt Xtreme, lansat oficial. Are 35 de monster machines

Data: 4/11/2016 | Autor: .

Asphalt Xtreme, lansat oficial. Are 35 de monster machines

După ce, în urmă cu 3 ani, a lansat hitul Asphalt 8, primit cu un val de recenzii pozitive, Gameloft a adus pe piaţă şi succesorul acestuia, Asphalt Xtreme. Jocul vine cu nu mai putin de 35 de monster machines, incluzand Buggy, Pickup, Rally Car, SUV sau Truck, si poate fi descarcat gratuit pentru iOS si Android.

In Asphalt Xtreme sunt prezente masini ale unor brand-uri consacrate cum ar fi Jeep, Ford, Mercedes-Benz, Dodge sau Chevrolet. Din cele 35, doar şapte sunt vehicule de tip off-road, relatează GadgetReport.ro.

Cei de la Gameloft pun la dispozitia jucatorilor si o gama larga de locatii unde sa se intreaca cu alti jucatori, precum deşertul din Africa, ghetarii din Svalbart sau zonele industriale din Detroit.

La fel ca in titlurile precedente, jucatorii isi pot customiza masinile dupa bunul plac, cu numeroasele filtre puse la dispozitie de Gameloft.

Asphalt Xtreme vine cu 5 moduri de joc, printre care si evenimente limitate, aproximativ 500 Mastery challenges si nu mai putin de 400 Carrer events. Asphalt Xtreme ofera o grafica spectaculoasa, de ultima generatie, ce va pune serios la munca procesoarele telefoanelor.

Jocul poate fi descărcat gratuit, pentru iPhone, de AICI, iar pentru Android, de AICI. Ar fi bine să îl descărcaţi de pe o reţea wi-fi, pentru că are 1.16 GB.