AGON – AG352QCX. Un nou monitor curbat AOC, de 35”

Data: 3/11/2016 | Autor: .

AGON – AG352QCX. Un nou monitor curbat AOC, de 35”

AOC a lansat noul monitor AGON – AG352QCX, un gadget cu ecran curbat de 35”. Datorită razei de curbură de 2000 de milimetri, monitorul promite o experiență imersivă pentru gameri, relatează GadgetReport.ro

AGON – AG352QCXAG352QCX are o rata de refresh de 200 Hz și tehnologia Adaptive-Sync care oferă gamerilor un avantaj clar. În timp ce opțiunea care scapă gamerii de lag, Low Input Lag More, depășește procesarea video, oferind astfel o execuție aproape instantă a comenzilor venite fie din mouse, tastatură sau gamepad, funcția AOC Shadow Control luminează zonele prea închise ale imaginii și, simultan, le întunecă pe cele excesiv de luminoase, fără a afecta calitatea imaginii.

Modelul include lumini de tip LED pe spatele și pe fațeta de jos. Opțiunile disponibile sunt roșu, verde sau albastru, iar intensitatea luminii poate fi modificată în puternică, medie sau chiar oprită. Pe lângă toate acesteam, keypad-ul QuickSwitch oferă o lejeritate mai amplă în setarea preferințelor fiecărui utilizator, punând la dispoziția acestora setări prestabilite interschimbabile la simpla apăsare a unui buton.

AGON – AG352QCX monitor curbat AOC, de 35”

Monitorul este dotat cu tehnologiile AOC – AOC Flicker-Free și Low Blue Light Technology. Ambele au ca scop reducerea oboselii în sesiunile lungi de joc. O altă caracteristică de sporire a confortului este baza ergonomică AOC.

AG352QCXStandul facilitează reglarea atât pe înălțime, cât și a gradului de înclinare, asigurând astfel un grad sporit de confort pentru gameri chiar și în cele mai lungi maratoane de gaming.
Gamers’ Individuality and Personal Settings Control.

AOC AGON  va ajunge în magazine în luna decembrie, la prețul recomandat de 3599 lei.

Detalii complete pot fi găsite pe site-ul producătorului.