Update pentru Xbox One S. Sunet Dolby Atmos pentru consola de jocuri 4K

Data: 27/10/2016 | Autor: .

Update pentru Xbox One S. Sunet Dolby Atmos pentru consola de jocuri 4K

Cea mai spectaculoasă consolă de jocuri din istoria Microsoft, Xbox One S, va beneficia de standardul de sunet Dolby Atmos, fapt care va oferi utilizatorilor o experienţă multimedia completă, cu sunet de calitate şi imagini scalate la 4K, relatează GadgetReport.ro

Update-ul va fi disponibil gratuit pentru toţi utilizatorii. Opţiunea va permite, astfel, folosirea unui soundbar sau a unui sistem de sunet la un nivel superior, afirmă Engadget.

GadgetReport.ro relata, recent, că Xbox One S, cea de-a patra consolă de jocuri lansată de Microsoft şi cea mai spectaculoasă din istoria producătorului, este disponibilă în România într-o ofertă promoţională. La 1299 lei (500 GB) sau 1499 lei (1 TB), puteţi avea prima consolă de jocuri 4K şi, în acelaşi timp, un Blu-ray care poate afișa conținut 4K Ultra HD.

Xbox One S a ajuns în România la pachet cu jocul Fifa 17. Cum numai jocul costă aprox. 250 de lei, oferta este una excelentă.
În plus, primiţi acces gratuit timp de o luna la EA Games si doua saptamani de XBox Live Gold.

Merită să fac upgrade-ul la Xbox One S?

Dacă ai un Xbox 360, investiţia merită, fără nicio îndoială. Dacă ai deja Xbox One, merită să cumperi noua consolă doar pentru a experimenta rezoluţia 4K. În rest, diferenţele nu sunt atât de mari încât să justifice achiziţia.  Asta mai cu seamă că, în 2017, Microsoft promite o nouă consolă cu facilităţi 4K suplimentare şi compatibilă cu căştile VR.

Specificațiile tehnice ale lui Xbox One S, comparativ cu Xbox One:

CPU: 1.75GHz AMD Jaguar octa-core (nicio schimbare)
GPU: 12 Compute Units (nicio schimbare) și 914MHz (853MHz)
Compute Performance: 1.4TF (1,31TF)
Bandwidth: 219GB/s (204GB/s)

Vedeţi în clipul video de mai jos unboxing-ul realizat de GadgetReport.ro şi primele teste cu cea mai bună consolă Microsoft lansată vreodată. Mai multe amănunte despre Xbox One S aflaţi dintr-un review GadgetReport.ro de AICI.

Dacă vă interesează să cumpăraţi consola, o puteţi găsi pe ACEST LINK la cel mai bun preţ.