Update pentru Xbox One S. Sunet Dolby Atmos pentru consola de jocuri 4K

Data: 27/10/2016 | Autor: .

Xbox One S xbox-one-s-1-TB-768x432-1

Cea mai spectaculoasă consolă de jocuri din istoria Microsoft, Xbox One S, va beneficia de standardul de sunet Dolby Atmos, fapt care va oferi utilizatorilor o experienţă multimedia completă, cu sunet de calitate şi imagini scalate la 4K, relatează GadgetReport.ro

Update-ul va fi disponibil gratuit pentru toţi utilizatorii. Opţiunea va permite, astfel, folosirea unui soundbar sau a unui sistem de sunet la un nivel superior, afirmă Engadget.

GadgetReport.ro relata, recent, că Xbox One S, cea de-a patra consolă de jocuri lansată de Microsoft şi cea mai spectaculoasă din istoria producătorului, este disponibilă în România într-o ofertă promoţională. La 1299 lei (500 GB) sau 1499 lei (1 TB), puteţi avea prima consolă de jocuri 4K şi, în acelaşi timp, un Blu-ray care poate afișa conținut 4K Ultra HD.

Xbox One S a ajuns în România la pachet cu jocul Fifa 17. Cum numai jocul costă aprox. 250 de lei, oferta este una excelentă.
În plus, primiţi acces gratuit timp de o luna la EA Games si doua saptamani de XBox Live Gold.

Merită să fac upgrade-ul la Xbox One S?

Dacă ai un Xbox 360, investiţia merită, fără nicio îndoială. Dacă ai deja Xbox One, merită să cumperi noua consolă doar pentru a experimenta rezoluţia 4K. În rest, diferenţele nu sunt atât de mari încât să justifice achiziţia.  Asta mai cu seamă că, în 2017, Microsoft promite o nouă consolă cu facilităţi 4K suplimentare şi compatibilă cu căştile VR.

Specificațiile tehnice ale lui Xbox One S, comparativ cu Xbox One:

CPU: 1.75GHz AMD Jaguar octa-core (nicio schimbare)
GPU: 12 Compute Units (nicio schimbare) și 914MHz (853MHz)
Compute Performance: 1.4TF (1,31TF)
Bandwidth: 219GB/s (204GB/s)

Vedeţi în clipul video de mai jos unboxing-ul realizat de GadgetReport.ro şi primele teste cu cea mai bună consolă Microsoft lansată vreodată. Mai multe amănunte despre Xbox One S aflaţi dintr-un review GadgetReport.ro de AICI.

Dacă vă interesează să cumpăraţi consola, o puteţi găsi pe ACEST LINK la cel mai bun preţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.