Super Mario Run poate fi descărcat. Un joc simplu şi antrenant

Data: 16/12/2016 | Autor: .

Super Mario Run poate fi descărcat. Un joc simplu şi antrenantNintendo a lansat, oficial, jocul Super Mario Run pentru dispozitivele iPhone, iPad şi iPod Touch. Jocul urmează să ajungă şi pe Android în prima parte a anului viitor. Nu descărcaţi versiunile pirat, lansate în Play, avertizează GadgetReport.ro.

Jocul, despre care mulţi specialişti spun că va depăşi Pokemon Go la număr de descărcări şi popularitate, este prima producţie dintr-o serie pe care Nintendo vrea să o lanseze în următorii ani.

Super Mario Run reuşeşte să ofere un gameplay excelent şi o grafică atractivă. În joc, Mario aleargă de la stânga la dreapta, iar jucătorul nu trebuie decât să apese pe ecran ca să-l facă să sară peste obstacole. Misiunile au 1-2 minute şi oferă o experienţă excelentă, în care jucătorul trebuie să evite obstacolele şi să culeagă cât mai multe monede.

Super Mario Run oferă şi câteva opţiuni suplimentare. De exemplu, dacă apeşi mai lung pe ecran, Mario va sări mai sus, iar dacă apeşi din nou, acesta va sări non-stop şi va înainta peste obstacole.

Super Mario Run are 24 de niveluri şi un mod „Toad Rally”, în care utilizatorii pot concura între ei.

Jocul costă 9,99 dolari pentru iPhone şi iPad, un preţ mai mare decât majoritatea jocurilor pentru iOS, însă mai mic decât cele mai multe jocuri dezvoltate de Nintendo.

Există şi o versiune gratuită, care oferă accesul la primele trei niveluri şi la primul nivel Toad Rally.

Din cauza temerilor privind pirateria, Super Mario Run poate fi jucat doar cu conexiunea de internet activată. Îl puteţi descărca de AICI.