Super tare! Au trimis in spatiu o nava din Star Wars (VIDEO)

Data: 27/04/2015 | Autor: .

Project Helium Tears

Doi tineri din Marea Britanie, fani declarati ai Star Wars, au recurs la un gest cu adevarat incredibil pentru a-si dovedi pasiunea pentru cea mai cunoscuta poveste science fiction din istorie.

Au strans 1200 de lire sterline si au cumparat un balon special cu heliu pe care l-au trimis in spatiu. Cei doi au atasat balonului o macheta a celebrelor nave X-wing din Star Wars si au filmat aventura cu ajutorul unei camere prinse de balon.

Ideea Project Helium Tears, asa cum si-au denumit proiectul lansat pe Facebook, a fost de a dovedi ca nu exista limite cand vrei sa iti pui planurile in aplicare si, pe de alta parte, de a-l impresiona pe JJ Abrams, regizorul mult asteptatului Star Wars: The Force Awakens, caruia i-au cerut, prin intermediul clipului postat pe internet, invitatii la premiera mondiala de la Londra, din decembrie.

„Stim ca iti place sa folosesti efecte cat mai aproape de realitate si sa filmezi in locatii reale si ne place faptul ca vor fi si X-Wing-uri in noul film”, afirma cei doi fani din Essex in mesajul postat pe Twitter.

Clipul video il vedeti mai jos.

Toate informatiile despre noul Star Wars: The Force Awakens le aflati dintr-un amplu material GadgetReport.ro, care contine si trailerele lansate de Disney, devenite virale pe internet.