SupraFit. Aplicatia care te indeamna sa faci sport si sa mananci sanatos

Data: 22/03/2013 | Autor: .

514c4d22944a0Agentia de comunicare Medic One, specializata in domeniul sanatatii, si agentia de mobile marketing Mobile Works lanseaza o aplicatie pentru smartphone, care functioneaza ca un antrenor de sport.

SupraFit este disponibila atat pentru iOS cat si pentru Android, si functioneaza ca un trainer, cu sfaturi si provocari de nutritie, sport si energizare, pentru un stil de viata mai putin sedentara.

Aplicatia este interactiva: Dupa ce afla tonusul actual al utilizatorului, va sti ce provocari sa iti lanseze astfel incat sa te ajute sa progresezi, spun cei care au dezvoltat-o.

unnamed (1) unnamed (2) unnamedAplicatia te va provoca sa faci flotari, sa iti iei cateva minute libere pentru tine sau sa mananci un fruct. Toate aceste provocari pot fi impartasite pe timeline-ul propriu de Facebook, cu prietenii, sau pot fi personalizate de catre fiecare utilizator.

“Cati dintre noi nu avem nevoie sa ni se reaminteasca sa avem grija de organismul si bioritmul nostru? Cred ca foarte multi, avand in vedere viteza si stresul cu care traim zi de zi“, spune Oana Cociasu, managing partner Medic One.

Aplicatia Suprafit este gratuita si a fost realizata pentru brandul Supradyn al Bayer.

Infiintata in 2012, Mobile Works este o agentie specializata in crearea de campanii pe telefonul mobil. Printre tehnologiile folosite se gasesc : Augmented Reality, coduri QR, bluetooth, IVR, SMS si MMS.