Surpriza de proportii pregatita de Apple. Cand lanseaza iPhone 6? (VIDEO)

Data: 24/06/2014 | Autor: .

iphone-6-conceptDupa lansarile spectaculoase ale noilor telefoane Sony, HTC, LG si Samsung, Apple si-a vazut tot mai puternic afectata pozitia in piata si a luat decizia de a grabi lansarea noului iPhone 6. Mai mult chiar, va veni cu doua modele, cu ecrane mai mari, pentru a contracara oferta concurentilor.

Bloomberg si DigitalTrends relateaza, citand surse din cadrul Apple, ca daca initial Apple isi propusese sa lanseze in magazine modelul de 4,7 inchi in septembrie, iar cel de 5,5 inchi in octombrie, compania si-a schimbat intre timp planurile si le va lansa pe amandoua la sfarsitul verii.

Potrivit surselor Bloomberg, de la 1 iulie va incepe productia masiva a ambelor telefoane, iar producatorul Foxconn vor angaja pentru asta peste 100.000 de noi muncitori.

Din datele prezentate de 9to5mac.com, unul dintre cele mai cunoscute site-uri care prezinta informatii in exclusivitate despre produsele Apple, noul iPhone ar urma sa vina impreuna cu viitorul ceas inteligent iWatch.

Ambele modele iPhone 6 vor avea un profil metalic si vor fi mai subtiri cu 9% fata de iPhone 5s, insa mai grele cu 10%.

Din imaginile spion publicate de 9to5macrezulta ca Apple va muta butonul de sleep/wake/power pe laterala telefonului, pentru a-l face mai accesibil.

Ecranul noului iPhone 6 ar urma sa aiba o rezolutie de 1704X960 pixeli, cu o densitate de 468 pixeli/inch. Telefonul va avea un procesor A8 mult mai rapid si care va consuma mai putina energie.

 iPhone 6 va rula, bineinteles, noul sistem de operare iOS 8. Detalii despre noile aplicatii aduse de iOS 8 aflati de AICI.

iphone-6-2

Potrivit surselor weibo, care au stat de vorba cu Sun Chang Xu, news chief analyst la ESM-China, dincolo de ecranul mai mare, smartphone-ul iPhone 6 va veni cu senzori care vor masura temperatura exterioara, presiunea atmosferica si umiditatea.

Asta pe langa deja clasicul senzor de amprenta, disponibil pe iPhone 5s.

DetroitBORG a lansat pe youtube un clip video in care prezinta un prototip al noului telefon in comparatie cu modelele precedente dar si cu principalii sai competitori Sony Xperia Z2, Samsung Galaxy S5 si HTC One M8.