Surpriza facuta de Cosmote clientilor cu cartele prepaid

Data: 17/06/2013 | Autor: .

cosmote(1)COSMOTE Romania a lansat doua noi extraoptiuni pentru clientii prepaid, care includ SMS-uri in retea/nationale nelimitate, dar si mii de minute in retea si sute de minute nationale/internationale.

Clientii noi si existenti prepaid ai COSMOTE Romania pot alege una dintre cele doua noi extraoptiuni, Start Unlimited si Super Unlimited. Start Unlimited ofera, pentru doar 5 euro credit (TVA inclus), acces la SMS-uri nelimitate in COSMOTE, alaturi de 2.000 de minute in COSMOTE, 2.000 de minute catre reteaua fixa Romtelecom, 100 minute/SMS-uri nationale si 50 MB pentru trafic de date.

Extraoptiunea Super Unlimited aduce SMS-uri nationale nelimitate, inclusiv catre COSMOTE, si inca 3.000 de minute in COSMOTE, 3.000 de minute catre reteaua fixa Romtelecom, 150 minute nationale/ internationale si 100 MB trafic de date, pentru doar 6 euro credit (TVA inclus). Minutele internationale pot fi utilizate pentru apeluri catre destinatii fixe din UE, 6 destinatii mobile din UE (Italia, Spania, Franta, Ungaria, Germania, Marea Britanie) si pentru apeluri catre retele fixe si mobile din SUA, Canada si Israel.

Mai mult, COSMOTE Romania ofera clientilor prepaid care utilizeaza extraoptiunea All Free si mai multe beneficii, prin intermediul Bonus Double All Free: 350 minute nationale si internationale si 350 SMS-uri nationale in plus. Minutele internationale pot fi folosite pentru apeluri catre destinatii fixe din UE si pentru apeluri catre retele fixe si mobile din SUA, Canada si Israel. Pentru a beneficia de bonus, acesta trebuie activat pentru fiecare achizitionare, respectiv reactivare, a extraoptiunii All free in timpul perioadei promotionale a acestuia, prin SMS catre 950, apel la 1234 sau *100#.