Tastatura si joystick pentru iPad de la Logitech

Data: 25/08/2011 | Autor: .

Logitech a lansat doua noi accesorii dedicate utilizatorilor tabletelor iPad. Tastatura Logitech Fold-Up pentru iPad 2 si Logitech Joystick vor fi disponibile in Europa incepand cu mijlocul lunii septembrie la un pret recomandat de 99,99 euro respectiv 14,99 Euro. 

Logitech afirma ca ambele dispozitive inlesnesc interactiunea cu iPad-ul intr-un mod eficient.

“Fie ca scrii mail-uri sau descoperi noi jocuri, ambele dispozitive sunt mult mai flexibile in crearea de continut sau experimentarea divertismentului de calitate.”, a declarat Azmat Ali, vice presedinte al diviziei de produse mobile si tablete in cadrul Logitech.

Tastatura Logitech Fold-Up pentru iPad 2 vine cu suport full-size cu conexiune Bluetooth®, s inchide si se deschide precum o carte. Inchisa, tastatura sta in siguranta sub tableta.  Cand dispozitivul e deschis, suportul sprijina tableta la un unghi ideal pentru tastare. Spre deosebire de tastaturile in stil folio cu Bluetooth, tastatura Logitech Fold-Up pentru iPad 2 are dimenisuni normale, ceea ce faciliteaza o tastare confortabila.

Tastatura se incarca de la USB. Dispozitivul se ridica si este gata de functionare chiar in momentul cand este deschis si se inchide automat in momentul in care este impachetat, ajutand astfel la economisirea bateriei.

Logitech Joystick pentru iPad  este un controller de joc in stil thumb-stick pe care-l poti folosi cu aproape orice joc cu un joystick pe ecran sau un d-pad. Dispozitivul se ataseaza iPad-ului cu ajutorul ventuzelor iar inlaturarea lui este la fel de usoara. Iar un arc special emite o forta ce returneaza automat joystick-ul in pozitia centrala.