Telefoanele Motorola Moto G6, lansate pe piața românească. Prețuri bune, specificații excelente

Data: 5/06/2018 | Autor: .

Telefoanele Motorola Moto G6, lansate pe piața românească. Prețuri bune, specificații excelenteNoile telefoane Motorola Moto G6 debutează oficial în România. Moto G6, G6 Plus și G6 Play vin cu procesoarele Qualcomm® Snapdragon, camera duale, rulează sistemul de operare Android 8.0 Oreo și sunt disponibile la prețuri între 899 și 1399 lei,  în culoarea dark indigo, relatează GadgetReport.ro

Moto G6 include un ecran de 5.7″ Full HD+ Max Vision, iar spatele este realizat din sticlă 3D.

Software-ul de imagine avansat se traduce prin portrete la calitate de studio, imagini alb-negru artistice și filtre faciale amuzante care sunt aduse la viață prin camerele duale principale de 5MP și 12MP.

Datorită acumulatorului de 3000 mAh, dispozitivul oferă o autonomie pentru întreaga zi, iar încărcarea rapidă cu ajutorul alimentatorului TurboPower de 15W, inclus în pachet, asigură câteva ore de funcționare în doar câteva minute de încărcare. Puternicul procesor de 1.8 GHz octa-core oferă viteza necesară pentru accesarea pozelor, aplicațiilor și ale oricăror alte date fără întârzieri sau sacadări.

Telefonul include un cititor de amprente multifuncțional, ce asigură pe lângă funcția de blocare și deblocare instant și posibilitatea de autorizare a plăților de pe mobil.

Moto G6 Plus: Cameră inteligentă

Noul Moto G6 Plus are un ecran de 5.9″ și raport de aspect 18:9, fiind subțire și ergonomic. Tehnologia Full HD+ Max Vision oferă culori intense și permite vizualizarea celor mai mici detalii. Software-ul de imagine avansat contribuie la realizarea celor mai creative fotografii, și tehnologia Dual Autofocus Pixel permite focalizarea instantă a subiectului fotografiat.

Camerele duale promit realizarea de poze reușite chiar și în condiții de luminozitate scăzută, datorită aperturii f/1.7 și dimensiunii pixelului de 1.4um. Mai mult, sistemul de cameră inteligentă permite și scanarea textelor, precum și detectarea diverselor obiecte sau a obiectivelor turistice.

Moto G6 Plus este acoperit față-spate cu sticlă 3D Gorilla Glass.

Moto G6 Play, acumulator puternic

Noul Moto G6 Play se remarcă prin acumulatorul puternic de 4000 mAh, care poate oferi autonomie de până la 36 de ore cu o singură încărcare. Iar procesorul de 1.4 GHz oferă viteza necesară pentru accesarea pozelor și a aplicațiilor fără întârzieri.

Datorită ecranului de 5.7” Max Vision HD+ cu raport de aspect 18:9, moto g6 play este un telefon subțire și ușor de ținut în mână.
Camera de 13 MP cu autofocalizare și detecție de fază (PDAF) permite surprinderea tuturor momentelor importante și focalizarea rapidă care contribuie la obținerea celor mai clare imagini.

Selfie-urile reușite sunt acum mai ușor de realizat cu ajutorul camerei frontale de 8 MP ce oferă rezultate bune chiar și în condiții de luminozitate scăzută. Iar puternicul procesor de 1.4 GHz octa-core oferă viteza necesară pentru orice sarcină.
Mai mult, telefonul și toate datele din acesta sunt în siguranță în permanență datorită cititorului de amprente2 amplasat pe spatele telefonului moto g6 play.
Stocare nelimitată de înaltă calitate
Ca în cazul tuturor telefoanelor Motorola, Google Photos3 este galeria implicită în care se stochează toate pozele și videoclipurile. Astfel, toate amintirile au copii de siguranță realizate automat, cu funcție de căutare și pot fi accesate, partajate și editate cu ușurință de pe orice dispozitiv.

Moto G6 costă 1099 lei, Moto G6 Plus va fi vândut la 1.399 lei, iar Moto G6 Play va fi disponibil începând cu data de 7 iunie 2018 la prețul recomandat de 899 lei