Telefonul realme 7 Pro, la un preț special de 1.199,99 lei

Data: 2/02/2021 | Autor: .

realme 7 Pro, unul dintre cele mai puternice terminale din portofoliul companiei disponibile pe piaţa din România, este oferit la un preţ special de 1.199,99 Lei

Lansat la nivel global anul trecut in luna septembrie, realme7 Pro oferă un ecran FHD+ Super AMOLED de 6.4″şi o fluiditatea excelentă în rularea celor mai noi jocuri şi aplicaţii, asigurată de procesorul Snapdragon 720G.

realme 7 Pro a fost primul smartphone certificate TüV Rheinland, precum şi primul model din categoria lui de preţ ce include încărcare rapidă 65W SuperDart.

Terminalul vine echipat cu o baterie LI-Po de 4500 mAh şi oferă o încărcare super rapidă de 13% în doar 3 minute și 100% în 34 de minute.

Camera din dotare este un Sony wide-angle Quad de 64MP, capabilă să surprindă cele mai mici detalii. Camera principală de 64MP vine echipată cu un senzor Sony IMX 682 de 1/1,73 inch și diafragmă f/1.8, ceea ce îi permite să aibă o sensibilitate mai bună la lumină și o fidelitate a culorilor mai puternică.

Obiectivul ultra wide-angle de 8MP are un câmp vizual de 119° și o diafragmă f/2.3, în timp ce obiectivul macro de 4 cm oferă o diafragmă mare f /2.4. De asemenea, realme 7 Pro oferă şi un obiectiv Selfie de 32MP, ce asigură efecte naturale și autentice, atât în lumina zilei cât şi în condiții slabe de iluminare.

Dincolo de aceste caracteristici hardware, realme 7 PRO oferă şi o varietate mare de moduri pentru fotografiere şi filmare. Printre acestea regăsim Pro Nightscape, Ultra Nightscape, Tripod, Portrait, şi Panorama.

Mai mult, terminalul vine echipat şi cu cele mai populare filtre, incluzând aici Cyberpunk, Flamingo şi Modern Gold.

Telefonul il puteti cumpara de pe acest LINK.