Tesla Cybertruck, filmat pe străzile din New York

Data: 10/05/2021 | Autor: .

Tesla Cybertruck

Celebrul și controversatul pickup Tesla Cybertruck apare într-o serie de imagini filmate pe străzile din New York, cu câteva ore înainte ca Elon Musk, proprietarul Tesla, să apară la Saturday Night Live.

Tesla a lansat pe Twitter un scurt clip video cu pickup-ul în timp ce acesta trece pe lângă Radio City Music Hall din Manhattan.

Și alți utilizatori de pe Twitter au văzut mașina și au postat clipuri cu modelul futurist.

Nu este prima dacă când Tesla Cybertruck este văzut pe străzile din New York, însă imaginile sunt mai clare ca oricând.

În noiembrie 2019, Tesla a postat câteva imagini cu prototipul mașinii, pe care a descries-o ca un vehicul utilitar cu performanțe de mașină sportivă.

Tesla Cybertruck urmează să fie produs în noua fabrică Tesla care se construiește în Austin, Texas. Primele mașini ar urma să ajungă pe piață la sfârșitul acestui an.

Tesla Cybertruck, un model extrem de puternic

Tesla Cybertruck are caroserie din oțel inoxidabil, roți de mari dimensiuni și aduce a vehicul blindat, dar te duce cu gândul și la un avion. Cybertruck are șase locuri, o sarcină utilă de 1,5 tone și poate tracta 7 tone.

Modelul se anunță a fi unul de succes pentru Tesla, dovadă numărul precomenzilor, care a trecut de 650.000.

Tesla Model S a devenit mașina electrică Tesla cu cea mai mare autonomie

Tesla Cybertruck va fi disponibil în trei variante. Prima, cu un preț de plecare de 39.900 de dolari, va avea un motor electric cu o autonomie de 250 de mile (402 km).

Al doilea model, de 49.000 de dolari, cu motor dual, va oferi o autonomie de 300 de mile (482 km), iar cel de-al treilea, de 69.900 de dolari, va avea numai puțin de trei motoare electrice, cu o autonomie de 500 de mile (804 km).

Ai auzit de Dacia Deceneu, de Dacia Extase? Prototipurile secrete ale Dacia