The Finest Hours. Un thriller excelent, în cinematografe din 29 ianuarie

Data: 22/01/2016 | Autor: .

The Finest Hours ajunge in cinematografe

The Finest Hours: Furtună extremă, unul dintre cele mai interesante filme thriller de acţiune din 2016, va putea fi văzut în cinematografele din România din 29 ianuarie, în format 3D, IMAX 3D și 4DX.  The Finest Hours: Furtună extremă  spune povestea unei acţiuni de salvare întreprinsă de o ambarcaţiune de la Paza de Coastă din SUA.

Pe 18 februarie 1952, o furtună masivă a lovit New England, distrugând orașe de-a lungul Coastei de Est, cu consecințe dezastruoase asupra navelor, inclusiv SS Pendleton, un petrolier pornit spre Boston, care a fost literalmente rupt în două, cu peste 30 de marinari prinşi în interiorul pupei ce s-a scufundat rapid.

În calitate de ofițer superior la bord, primul inginer asistent Ray Sybert (Casey Affleck) își dă seama repede că trebuie să preia comanda echipajului speriat și să-i inspire pe oamenii să lase deoparte diferențele dintre ei și să lucreze împreună pentru a supravieţui uneia dintre cele mai mari furtuni care a lovit vreodată Coasta de Est.

Din distribuţia filmului „ The Finest Hours: Furtună extremă ” fac parte: Chris Pine, Cassey Affleck, Ben Foster, Holliday Grainger, John Ortiz, Eric Bana. Filmul este regizat de Craig Gillespie şi produs de Jim Whitaker şi Dorothy Aufiero, după un scenariu de Scott Silver şi Paul Tamasy & Eric Johnson, fiind bazat pe cartea de non-ficţiune cu acelaşi nume scrisă de Michael J. Tougias şi Casey Sherman.