LG G8 ThinQ, inovație în materie. În loc de boxe, sunetul va veni din ecran

Data: 14/02/2019 | Autor: .

LG G8 ThinQ, inovație în materie. În loc de boxe, sunetul va veni din ecranNoul smartphone LG G8 ThinQ, pe care sud-coreenii îl vor lansa în această lună la Mobile World Congress din Barcelona, va include o inovație spectaculoasă. Va fi primul telefon care, în loc de difuzoare, va folosi ecranul OLED, prin vibrații, pentru a transmite sunetul, relatează GadgetReport.ro

Noua tehnologie, intitulată Crystal Sound OLED (CSO), va permite telefonului să transmită sunetul prin intermediul vibrațiilor display-ului, cu o calitate sonoră ireproșabilă și un volum impresionant.

Cel puțin asta susține LG într-un comunicat de presă în care mai precizează că tehnologia CSO va permite difuzarea sunetului pe două canale, atât prin ecran cât și prin difuzorul clasic, Boombox Speaker, din partea de jos a telefonului, folosit în special pentru bass.

Crystal Sound OLED este doar una dintre tehnologiile inovatoare cu care LG se va prezenta la MWC. LG G8 ThinQ va fi primul telefon care oferă DTS:X 3D Surround Sound, astfel că va putea fi distribuit pe 7.1 canale, cu o pereche de căști profesionale.

Sunetul va include și codecul Hi-Fi DAC, care va îmbunătății și mai mult sunetul redat de telefon.

Dincolo de sunetul special, LG G8 ThinQ va fi și primul telefon dezvoltat de sud-coreeni cu o nouă camera de selfie, inteligentă.

Detalii aflați din materialul de mai jos

LG G8 ThinQ. Primul telefon cu cameră foto frontală inteligentă ToF

Specificații LG G8 – neoficiale

Display: 6.1 inch, 3120×1440 Pixeli, 19.5:9
Procesor: Snapdragon 855
GPU: Adreno 640
Memorie: 6/8 GB RAM
Spatiu de stocare: 128/256 GB + microSD up to 2TB
Camera foto: posibil triplă
Camera selfie: posibil duală
OS: Android 9 Pie
Interfața: LG
Bateria: 3.500 mAh
Preț: 800 euro