Thrillerul „Act of Valor”, cel mai vizionat film din SUA

Data: 27/02/2012 | Autor: .

Thrillerul „Act of Valor”, despre soldatii de elita americani din Navy Seals, s-a situat pe primul loc in box office-ul nord-american la sfarsitul saptamanii trecute, cu incasari de 24,7 milioane de dolari, potrivit cifrelor provizorii publicate de societatea Exhibitor Relations.

Filmul inspirat din fapte reale, care prezinta misiunea secreta a unei echipe din Navy Seals pentru a gasi un agent CIA rapit, s-a situat pe primul loc in box office-ul nord-american, inca de la premiera, relateaza Mediafax, citat de Showbizreport.ro

 

Pe pozitia a doua s-a situat filmul romantic „Good Deeds”. Filmul, care prezinta povestea unui barbat bogat, care in ajunul nuntii sale se indragosteste de o mama celibatara, a avut incasari de 16 milioane de dolari in primele trei zile de la lansare.

Pe locul III s-a clasat filmul de aventuri „Calatoria 2: Insula misterioasa”, cu incasari de 13,4 milioane de dolari in weekend. Filmul prezinta aventurile unui tanar plecat in cautarea bunicului sau, ramas captiv pe celebra insula misterioasa din romanul lui Jules Vernes.

Pe locul IV gasim filmul de actiune „Casa conspirativa/ Safe House”, cu incasari de 11,3 milioane dolari. Thrillerul spune povestea unui agent CIA renegat care se aliaza cu supraveghetorul sau, un agent incepator, pentru a scapa de atacul unor teroristi.

Locul V este ocupat de comedia romantica „Juramantul/ The Vow” (10 milioane de dolari). Acesta prezinta drama unei femei tinere devenita amnezica in urma unui accident de automobil, care i-a sters din memorie toate amintirile legate de sotul ei.

Pe locul VI intalnim filmul SF „Ghost Rider: Demonul razbunarii/ Ghost Rider: Spirit of Vengeance” cu incasari de 8,8 milioane de dolari. Acesta, filmat partial in Romania, antreneaza spectatorul intr-o cursa nebuneasca de anulare a blestemului care planeaza asupra unui baiat, purtatorul unei profetii, care este urmarit de un barbat misterios.

Comedia romantica „Sa fie razboi/ This Means War” s-a situat pe locul al saptelea, cu incasari de 8,5 milioane de dolari. Filmul prezinta „razboiul” dintre doi spioni care vor sa cucereasca aceeasi femeie.

Pe pozitia a opta s-a situat noua comedie care o are ca protagonista pe Jennifer Aniston, „Cu lumea in cap/ Wanderlust”, care a avut in weekend-ul premierei incasari de 6,6 milioane de dolari.

„Drumul spre nicaieri/ Gone”, o alta premiera a weekend-ului trecut, povestea unei tinere femei bantuite de un ucigas in serie, s-a situat pe locul al noualea, cu incasari de 5 milioane de dolari.

Topul zece al filmelor cu cele mai mari incasari in cinematografele nord-americane la sfarsitul saptamanii trecute este completat de lungmetrajul de animatie „The Secret World of Arrietty”, produs de Disney, o versiune americana a unei pelicule japoneze produse de studiourile Ghibli. Filmul a vandut bilete de 4,5 milioane de dolari.

Daca credeti ca stirea este interesanta si pentru prietenii dvs, va invitam sa dati like sau share din butoanele de mai jos. Va multumim.