Ție ți se încinge laptopul? De ce ai nevoie de un cooling pad. Review Surefire Bora X1

Data: 18/07/2022 | Autor: .

Review Surefire Bora X1

Dacă simți că laptopul tău se încinge prea tare, că lucrează prea intens și devine inconfortabil, e timpul să îți cumperi un cooling pad. E un dispozitiv destul de simplu, prevăzut cu un ventilator, care pe lîngă faptul că îți răcește laptopul, îți dă și posibilitatea de a aborda o poziție diferită la birou, ceva mai înaltă, astfel încât să nu mai stai aplecat pe laptop și să te trezești cu dureri de spate. Un astfel de gadget ieftin și foarte interesant este Surefire Bora X1.

Supraincalzirea este o cauza majora a problemelor de performanta a laptopului si a defectiunii componentelor. Cu ajutorul unui cooling pad, rezolvi problema rapid și eficient, astfel încât să îi și prelungești durata de viață a bateriei.

Surefire Bora X1 este un astfel de produs. Este ieftin, costă undeva pînă în 200 de lei și e ușor de instalat. În cutie vei găsi produsul în sine, două suporturi pentru telefon și cablul de alimentare.

Cu acesta, prin mufa USB, legi cooling padul la laptop. În acest fel, acesta se alimentează, iar ventilatorul de 20 de centimetri poate să funcționeze.

Laptopul îl pui pe suprafața acestuia. E bine realizată, nu alunecă, iar calculatorul stă optim. Poți să îi reglezi înclinația din spate, pe mai multe poziții, în funcție de cum îți dorești.

Tot în spate ai mufa de alimentare, un buton din care poți selecta ambianța coloristică pe care ți-o dorești și o rotiță cu care închizi și deschizi ventilatorul și îi setezi viteza.

Din momentul în care ventilatorul pornește, probabil o să îți dai seama imediat de ce merită un astfel de dispozitiv. Aerul este împins către spatele laptopului cu o viteză optimă și fără prea mult zgomot. Nu e ca un ventilator clasic, este mult mai silențios.

Pentru a optimiza confortul, suportul de racire poate fi setat la 5 unghiuri de vizualizare diferite, iar baza anti-alunecare asigura o platforma stabila pentru acele momente critice de joc.

În esență, cu ajutorul  Surefire Bora X1, vei avea tot timpul un laptop rece, cu o temperatura optimă de funcționare, fără să mai ai stresul că se încălzește prea tare. Iar această menținere în parametrii a temperaturii înseamnă și o prelungire a vieții bateriei laptopului. Cu cât stă mai mult rece, cu atât se va menține mai bine în timp.

Legat de iluminare, este o senzație plăcută. Ventilatorul RGB de 20 cm cu viteze reglabile poate fi setat la 6 moduri de iluminare diferite.

Cumpără  Surefire Bora X1 de pe acest LINK.

Surefire Portus X2

Cu aceeași ocazie am testat și un suport pentru laptop, tot de la același producător. Surefire Portus X2 este un produs ingenios care vine să rezolve câteva probleme, mai ales pentru cei care nu un birou optim pentru gaming și writing.

Gadgetul vine, la fel, împachetat alături de un cablu de alimentare și un manual de utilizare.

E destul de simplu să îl setezi. Ai repere marcate clar pentru fiecare nivel de înălțime, cu picioare pliabile și numai puțin de 20 de unghiuri de vizualizare reglabile.

La fel ca la  Surefire Bora X1, poți seta dintr-un buton ambianța coloristică pe care ți-o dorești.

În rest, gadgetul e destul de simplu cu un minus pe care l-am sesizat. Spre deosebire de cooling pad care are o suprafață aderentă, aici cel mai probabil va trebui să deschizi și lăcașul special de prindere din partea de jos, cel pe care se află logo-ul Surefire.

În rest, îi prevăd acestui gadget o viață lungă pentru că nu văd ce s-ar putea strica la el. Dacă vă intereresează produsul, îl găsiți pe acest LINK.