Tinder testează o nouă facilitate: “Matches Up For…”

Data: 28/03/2017 | Autor: .

Tinder testează o nouă facilitate: “Matches Up For…”

Reţeaua de socializare Tinder a anunţat că a început testarea unei noi facilităţi care promite să ofere persoanelor singure, aflate în căutare de companie, noi motive să se întâlnească. Opţiunea“Matches Up For…” urmează să fie inclusă în aplicaţia standard în curând, după ce compania va analiza feedback-ul clienţilor, relatează GadgetReport.ro

Încercăm tot timpul să găsim noi metode pentru a îmbunătăţii experienţa pentru clienţii noştri”, afirmă reprezentanţii companiei. „Astfel de facilităţi vor fi testate în mai multe ţări şi, în funcţie de rezultate, va fi luată o decizie”, au mai spus aceştia, potrivit VentureBeat.

Matches Up For…” permite utilizatorilor  să îşi găsească un scop pentru o întâlnire. Tinder a definit 11 activităţi dintre care aceştia pot să aleagă: Going Out, Drinks, Coffee, Food, Dancing, A Party, Clubbing, Movies, Karaoke, Tea şi A Concert.

Opţiunea va fi asociată cu profilul utilizatorului, astfel că acestuia îi va fi mai uşor să îşi caute un partener de ieşit în oraş.

Noua facilitate seamănă cu cea oferită de o altă reţea de dating, Happn, care oferă „numai” şase opţiuni: Grab a bite, Go for a run, Get a drink, Catch a movie, Go out şi Go for a walk.