Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, anunțat oficial

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, anunțat oficial

Breakpoint, noul titlu din seria Ghost Reacon, a fost prezentat oficial în cadrul unui livestream în care au fost dezvăluite detalii despre poveste cât și despre noile mecanici ale jocului. Breakpoint reprezintă continuarea evenimentelor din precedentul joc Ghost Reacon Wildlands, relatează GadgetReport.ro.

În Ghost Recon Breakpoint, Ubisoft păstrează modul open-world din titlu precedent cât și posibilitatea de a jucat atât in modul single player, cât și într-o echipă de patru persoane în co-op.

Povestea jocului se desfășoară pe insula Aurora, un centru de operațiune al Skell Tehnology, o companie care dezvoltă drone.

Insula și centrul de operațiuni au fost ocupate de către locotenent-colonelul Cole D. Walker, rol în care îl vedem pe Jon Brenthal, actorul cunoscut pentru prestațiile lui Punisher (Dardevil) și Shane (The Walking Dead). În noul joc Ghost Recon Breakpoint, primim misiunea de a-i elimina pe Cole Walker și pe membrii echipei sale,  The Wolves.

Față de precedentul titlu, producătorii au adăugat în Ghost Recon Breakpoint noi metode tactice precum transportul camarazilor răniți sau al inamicilor pentru a ne ascunde urmele, adăugarea camuflajului sau posibilitatea de a construi tabere unde putem pregăti următoarele lovituri.

În Ghost Recon Breakpoint, personalizarea soldațiilor este semnificativ îmbunătățită. Vor exista mii de posibilități de costumizare, iar diferențierea față de ceilalți coechipieri va fi vizibilă, atât în modul single player cât și în multiplayer PVP.

Ubisoft afirmă că, după lansare, va oferi gamerilor periodic noi scenarii și personaje. Va fi lansată, de asemenea, și o nouă ediție pe care gamerii o vor putea accesa abia după ce vor încheia raidurile din Ghost Recon Breakpoint.

Utilizatorii care vor achiziționa edițiile Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Gold, Ultimate și Wolves Collector’s Edition vor avea acces la conținutul suplimentar cât și bonusurile aferente edițiilor.  De asemenea, cei care vor realiza o precomandă vor primi acces la beta-ul dedicat noului titlu Tom Clancy’s plus pachetul Sentinel Corp ce va include un echipament special.

Tom Clancy’s Breakpoint va fi lansat pe data de 4 octombrie 2019, pentru platformele PlayStation 4, Xbox One și PC.