Immortal Legacy: The Jade Cipher. Un shooter VR plin de acțiune

Studioul chinezesc Viva Games a lansat un nou shooter single-player dedicat segmentului VR. În Immortal Leagcy: The Jade Cipher, un titlu pentru platforma PlayStation VR,  vom intra în rolul unui soldat care este trimis într-o misiune pe o insulă, cu scopul de a lichida tot felul de inamici. Jocul abundă de efecte speciale, scene de acțiune spectaculoase și, nu în ultimul rând, foarte multe puzzle-uri, relatează GadgetReport.ro

Jucând Immortal Legacy: The Jade Cipher,  vei observa, cu singuranță, similitudinile cu alte două titluri foarte cunoscute, Uncharted și Far Cry 1. Cum jocurile VR sunt foarte puține, iar rețeta folosită este una excelentă, faptul că există o legătură cu cele două titluri nu reprezintă o mare problemă. Nu e ca și cum te-ai juca același game.

În plus, spre deosebire de alte titluri VR, jocul ne oferă posibilitatea de a ne mișca liber și nu ne împune să ne teleportăm, precum în alte game-uri.

Pentru mișcare și shooting, ai nevoie de cele două motion controllers. Schema de control este puțin mai complicată și va dura ceva până te vei obișnui cu aceasta. Însă din momentul în care înveți mișcările, vei avea inclusiv posibilitatea de a trage și în stânga, și în dreapta.

Game set-ul este unul atractiv, cu o grafică destul de bună, însă cu câteva texturi destul de ,,prăfuite”. Pe insulă avem de la spații deschise, unde vom trage în tot ce ne iese în cale, la culoare înghesuite, unde vom sta cu sufletul la gură.

Povestea din Immortal Legacy: The Jade Cipher este bazată pe o legendă și are o lungime de aproximativ 6 ore.

Personajele sunt realizate in stilul culturii asiatice, unele chiar extravagante. Sunetul este și excelent, armele se aud bine, însă voice acting-ul lasă puțin de dorit în unele momente.

Chiar dacă Immortal Leagacy: The Jade Cipher are câteva probleme din  punct de vedere al controlului,  dacă ai răbdare și înveți mișcările, acțiunea te va prinde, cu siguranță.

Jocul VR este optimizat să nu solicite un spațiu prea mare de acțiune. Te vei descurca în maxim 2 metri, însă, mare grijă, să nu ai obstacole în jurul tău.

Pe ansamblu, fără a divulga prea multe din secretele jocului, putem spune că Immortal Legacy: The Jade Cipher este un titlu atractiv, excelent pentru casca Playstation VR. O notă de 7,5 din 10 este una ce i se potrivește.

Immortal Legacy: The Jade Cipher este un joc bun, fără să exceleze. Un game care îți va oferi o experiență VR plăcută, plină de adrenalină. Dacă vrei să-l cumperi, îl găsești în format digital pe PlayStation Store.