„Tomb Raider. Inceputul” debutează în cinematografe. O poveste plină de adrenalină

Data: 16/03/2018 | Autor: .

„Tomb Raider. Inceputul” debutează în cinematografe. O poveste plină de adrenalină

Filmul „Tomb Raider. Inceputul”debutează astăzi, 16 martie, în cinematografele din România. Cu Alicia Vikander in rolul principal, filmul spune povestea primei expediţii a Larei Croft, într-un scenariu plin de aventură și mister, relatează GadgetReport.ro

Pe IMDB filmul are nota 7,2 din 10,  iar pe rottentomatoes.com, 73% dintre spectatorii i-au dat notă pozitivă, ratingul mediu fiind de 5,3/10.

Lara Croft e fiica unui aventurier excentric, dispărut din viaţa ei pe când fetiţa de abia păşea pragul adolescenţei. Acum, Lara a ajuns la vârsta de 21 de ani şi nu are niciun scop în viaţă şi nici vreo misiune presantă de îndeplinit. E doar un curier pe bicicletă, ce navighează printre străzile haotice din Londra, de abia reuşind să strângă bani de chirie.

Decisă să îşi croiască propriul drum, Lara refuză să ia hăţurile imperiului global lăsat moştenire de tatăl ei, cu aceeaşi încăpăţânare cu care respinge şi ideea că el e dus pentru totdeauna. Sfătuită să accepte faptele şi să meargă mai departe după 7 ani de aşteptare, nici măcar Lara nu înţelege ce o împinge să caute să rezolve misterul morţii misterioase a tatălui ei.

Lăsând vechea ei viaţă în urmă, Lara porneşte în căutarea ultimei destinaţii cunoscute a tatălui ei: un mormânt legendar aflat pe o insulă mitică, ce ar putea fi undeva, în apropierea coastelor Japoniei.

Dar misiunea ei nu va fi, bineînţeles, una uşoară. Până şi găsirea sau pătrunderea pe insula ascunsă se vor dovedi un test extrem de dificil şi periculos.

,,Lara Croft este senzationala, rezolva toate misterele, ocoleste toate capcanele si descopera toate mormintele. M-a entuziasmat varianta noua a jocului si m-am gandit ca putem transpune povestea pe marele ecran.”, a declarat regizorul Roar Uthaug.

„Tomb Raider. Inceputul”este disponibil în format 3D, IMAX 3D si 4DX 3D.