Top 10 – cadouri ieftine si inedite pentru Mos Craciun

Data: 7/12/2013 | Autor: .

Ne pregatim de sarbatorile de Craciun si, ca de obicei, marea problema este ce le cumparam celor dragi cadou de Mos Craciun. Daca nu aveti bani de telefoane, tablete sau alte gadgeturi scumpe, va oferim cateva sugestii destul de ieftine si, cu siguranta, inedite. Nu le veti gasi in magazinele din mall-uri.

ipadcase

 • Lego iPad Case

   BrickCase from SmallWorks este o husa de iPad care costa 39.99 dolari si iti permite sa te joci cu piese Lego. Asta daca te-ai plictisit de tableta sau ai ramas fara baterie.

  Basketball_0

 • Infomotion 94Fifty Smart Sensor Basketball

   Bluetooth basketball (299.95 dolari), este o minge destinata exclusiv utilizatorilor de iPhone si iPad, care le permite, prin intermediul unui senzor aflat in minge, sa isi evalueze jocul si sa isi imbunatateasca performantele pe teren.

  Toate informatiile sunt transmise bluetooth catre telefon si analizate de o aplicatie speciala.

  Makersmark

 • Maker Mark USB

  Un gadget pentru fanii Jack Daniels. Este vorba de un USB flash al carui pret difera in functie de capacitatea acestuia:20 dolari pentru 4G, 25 dolari pentru 8GB, 32 dolari pentru 16GB  si 40 dolari 32GB. Il puteti cumpara de AICI

  Chargecard

 • ChargeCard iPhone Charger

  Un gadget folositor pentru cei care detin un iPhone. ChargeCard vine sub forma unui card bancar si va permite sa va incarcati rapid telefonul. Gadgetul costa 25 de dolari si este compatibil cu  iPhone 5, 5S, 5C si noul iPad Air. Il puteti cumpara de aici

   Speaker
 • iAcoustic S Gramophone

  Un speaker original pentru iPhone sau iPad pe care il puteti cumpara de la Shapeways pentru 22,95 dolari.

  Googlechromecast

 • Google Chromecast

  Este unul dintre cele mai bine vadute gadgeturi din piata. Google’s Chromecast iti permite sa vezi pe televizorul tau, prin mufa HDMI, tot continutul de pe telefon sau tableta. Nu trebuie decat sa il introduci in TV si sa instalezi pe telefon aplicatia dedicata. In plus, vei putea vedea pe tv Vimeo, Redbox Instant, Netflix, YouTube, Pandora, Hulu Plus si, in curand, HBO Go. Pretul este unul foarte bun, numai 35 de dolari.Pebble

 • Pebble Smartwatch

  Pebble smartwatch este un ceas inteligent care iti ofera toate informatiile de care ai nevoie, pe un ecran ink, la un pret destul de bun, de numai 149,99 dolari. Vei putea sa iti vezi pe ecranul acestuia aplicatiile de pe telefon.

  Hashtagearrings

 • Cerceii Hashtag

  Pot fi cadoul ideal pentru o doamna sau domnisoara care este fan Twitter. Sunt din argint si costa 35 de dolari. Ii puteti cumpara de AICI

  Philipshue_0

 • Philips Hue Smart Lighting

  Un gadget pe care il poti face cadou oricui, pentru ca, cu singuranta, va fi incantat. Este vorba de un bec inteligent, Hue BR30, cu LED, pe care il poti controla prin intermediul unei aplicatii de telefon sau tableta. Astfel ii vei putea seta culorile si luminozitatea in functie de preferinte. Costa 199,95 dolari si il poti cumpara din magazinele de specialitate.

  Batmansticker

 • Keyboard Decals

  Este vorba de un sticker special pe care il poti aplica pe tastatura laptop-ului. Astfel vei avea un gadget personalizat dupa cum iti doresti. Vine in diverse modele si costa, la Tloveskin , numai 12.99 dolari.