Top 10 – cele mai asteptate filme ale anului 2012

Data: 20/12/2011 | Autor: .

Ca de obicei, printre cele mai asteptate filme ale anului urmator se numara filme de animatie, drame, dar mai ales pelicule de actiune si fantesy. Fanii cer, marile studiouri se grabesc sa ofere. Totusi, se pare ca in graba lor nu uita niciodata de efectele speciale, insa la partea de scenariu mai au scapari, relateaza smartwoman, citat de showbizreport.ro

Gandalf in noul "The Hobbit"The Dark Knight Rises
Data internationala a lansarii: 20 iulie 2012
Al treilea film al seriei Batman regizat de Christopher Nolan se asteapta a fi la fel de intunecat si plin de actiune.

The Avengers – Razbunatorii
Data internationala a lansarii: 4 mai 2012
Dupa cativa ani in care vrajitorii, elfii si gnomii din orice lume fantastica au fost primiti cu bratele deschise de cinefili, a venit perioada super-eroilor. The Avengers este unul dintre cele mai asteptate filme care respecta formula „7 la pret de 1”.

The Hobbit: An Unexpected Journey
Data internationala a lansarii: 14 decembrie 2012
Scenariul ar trebui sa urmareasca linia narativa a cartii Hobbitul. Insa, fara sa existe inca un trailer sau macar mai multe informatii, putem deduce ca imaginatia scenaristilor a avut destul spatiu de desfasurare daca ne uitam la lista de personauje care, in mod normal, nu ar fi avut ce sa caute in peisaj. Martin Freeman il va interpreta pe mai tanarul hobbit Bilbo Baggins.

Skyfall
Data internationala a lansarii: 26 octombrie 2012
Ca tot vorbeam mai sus de seria nesfarsita a aventurilor Bond, actiunea acestui al 23-lea episod aduce in discutie loialitatea agentului 007 fata de M, atunci cand actiunile din trecut ale ei rezulta in daune grave in prezent.

John Carter

Data internationala a lansarii: 9 martie 2012

John Carter, veteran al Razboiului Civil din SUA, este dus pe Marte, unde descopera, sa vezi si sa nu crezi, un nou razboi. O aventura epica, oferita de Disney, in care regasim un pic de Star Wars si un pic mai mult de Avatar.

The Great Gatsby – Marele Gatsby
Data internationala a lansarii: 25 decembrie 2012
Filmul este o drama romantica, ecranizare 3D a romanului cu acelasi nume si semnat de F. Scott Fitzgerald. Linia narativa ramane fidela cartii iar distributia este una de zile mari: Nick Carraway este interpretat de catre Tobey Maguire, misteriosul milionar Jay Gatsby este adus la viata de Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan intra in pielea obsesiei lui Gatsby – Daisy Buchanan.

Snow White And The Huntsman
Data internationala a lansarii: 1 iunie 2012
Un alt trend in lumea cinematografica: reinterpretarea in varianta dark a basmelor copilariei. De data asta o avem pe Alba ca Zapada, care este dusa in padure ce catre Vanator ca sa o ucida.

Jack The Giant Killer
Data internationala a lansarii: 15 iunie 2012
Tocmai ce va spuneam de reinterpretarea basmelor. Povestea incepe in mare ca cea de baza: avem un Jack si avem cateva boabe de fasole magice care se transforma intr-un vrej care ajunge pana la regatul uriasilor din nori. De aici, lucrurile o iau intr-o alta directie si ne trezim cu o armata de uriasi care invadeaza Pamantul.

The Hunger Games – Jocurile foamei
Data internationala a lansarii: 23 martie 2012
Intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, 12 districte aleg fiecare cate o fata si un baiat care sa lupte pana la moarte live la televizor. Ultimul ramas in viata castiga.

Brave – Neinfricata

Data internationala a lansarii: 22 iunie 2012
Lansare in Romania: 17 august 2012
Actiunea este plasata in tinuturile stravechi si mistice ale Scotiei. Merida este un arcas desavarsit, insa nu si o printesa desavarsita, asa cum s-ar astepta de la ea. Iar cand face o alegere gresita si dezlantuie forte amenintatoare, este pusa in situatia de a lupta pentru a-si salva regatul.