Top 10 – cele mai urmarite clipuri din istorie (VIDEO)

Data: 13/05/2012 | Autor: .

Topul celor mai urmarite clipuri din istorie, vizualizate pe Youtube, este dominat de productiile muzicale, Justin Bieber si Eminem fiind, din acest punct de vedere, vedetele de necontestat ale clasamentului.

Lansat in februarie 2005 de trei fosti angajati ai companiei PayPal, youtube.com a devenit, alaturi de Google, Yahoo, Facebook si Twitter, unul dintre produsele simbol ale internetului Web 2.0.

Din multe puncte de vedere, youtube. com a revolutionat experienta video online. In cei 6 ani de existenta, portalul web a adunat cateva miliarde de clipuri.

Justin Bieber are doua piese in clasament “Baby“ (735 milioane vizualizari), “Never Say Never“ (315 mil.accesari) in timp ce Eminem este prezent cu “Love The Way You Lie“ feat. Rihanna (458 mil. vizualizari), si “Not Afraid“ (336 mil. vizualizari).

In clasamentul celor mai urmarite clipuri din istoria youtube mai sunt prezenti, printre altii, Jennifer Lopez cu “On The Floor” (537 mil. vizualizari), Shakira cu ”Waka Waka“ (467 milioane afisari), Lady Gaga cu “Bad Romance” care a strans peste 464 milioane de vizualizari, LMFO – Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett, GoonRock cu 434 milioane afisari,
Michel Telo cu “Ai se eu te pego” (331 milioane vizualizari) si Pitbul cu Rain Over Me (291 milioane vizualizari)

Top 10 – cele mai urmarite clipuri din istoria youtube in luna mai 2012 mai include un home-video – “Charlie bit my finger”, care a adunat 452 milioane de vizualizari.