Discovery lanseaza noul canal Science, pe 1 iunie

Data: 14/05/2012 | Autor: .

Discovery lanseaza, de pe 1 iunie, noua imagine a canalului Science, introducand si o noua grila de programe.

Canalul, care ajunge in peste 68 milioane de locuinte din intreaga lume, va beneficia de un pachet grafic nou, caracterizat prin culori intense si elemente grafice inspirate din tehnologie, precum si de un logo 3D, care este intr-o permanenta transformare, se arata intr-un anunt al Discovery Romania, citat de dailybusiness.ro

Logo-ul este conceput sa preia forma diverselor obiecte care reprezinta genuri ale programelor Discovery Science, de la roboti la nave spatiale sau picaturi de apa.

„Schimbarile care tin de infatisare reflecta si o evolutie in materie de programe, care vor atrage un public mai mare, pastrand in acelasi timp valorile de baza ale canalului”, a declarat Ada Roseti, director de programe pentru Europa de Sud-Est la Discovery Networks.

Premiere in noua grila

Odata cu noua imagine, pe Discovery Science va avea loc premiera internationala a noului serial “Profetii universului SF”, in regia lui Ridley Scott, autorul seriei originale “Alien”.

Alte premiere difuzate pe Discovery Science in aceasta perioada vor fi ” Mai mare, mai bun, mai rapid, mai puternic”, „Inventiile lui Hackett” sau „Uimitorul secol 21”.

Discovery Communications ajunge in prezent la peste 1,5 miliarde abonati din 210 tari, detinand peste 130 retele in frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science si Discovery HD, cat si prin intermediul produselor si serviciilor comerciale si educationale sau prin portofoliul de servicii media digitale, incluzand HowStuffWorks.com.

In Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa, 10 branduri Discovery ajung la 141 milioane abonati din 105 tari, cu programe traduse in 17 limbi.