Top 10 – Cele mai urmarite filme in cinematografele din SUA (VIDEO)

Data: 27/08/2012 | Autor: .

Filmul „Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2”, cu Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Jason Statham, Dolph Lundgren si Jet Li, a fost cel mai vizionat in cinematografele americane in ultimul weekend, pentru a doua saptamana, informeaza boxofficemojo.com.

Filmul a obtinut incasari de 13,5 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Pe locul secund s-a clasat un alt film de actiune, „Mostenirea lui Bourne/ The Bourne Legacy”, cu incasari de 9,3 milioane de dolari.

Pe locul III s-a clasat filmul de animatie „ParaNorman”, cu incasari de 8,54 milioane de dolari.

Locul IV a fost ocupat de o alta comedie, „Campania/ The Campaign”, cu Will Ferrell si Zach Galifianakis in rolurile principale, ce a obtinut incasari de 7,44 milioane de dolari in weekend.

Pe locul V s-a clasat „Cavalerul negru: Legenda renaste/ The Dark Knight Rises”, cu incasari de 7,15 milioane de dolari

Locul VI a fost ocupat de „The Odd Life of Timothy Green”, un film adaptat dupa nuvela fantastica scrisa de Ahmet Zappa care abordeaza tema dificila a sterilitatii. Incasarile din weekend au totalizat 7,12 milioane de dolari.

Pe pozitia a saptea s-a situat o premiera, „Premium Rush: Cursa fara frane”, care a avut incasari de 6,3 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Pe locul VIII s-a clasat „2016 Obama’s America”, un documentar politic care a avut incasari de 6,23 milioane de dolari.

Locul IX a fost ocupat de comedia romantica „Hope Springs”, cu Meryl Streep si Tommy Lee Jones, cu incasari de 6 milioane de dolari.

Topul filmelor din box-office-ul american este incheiat de filmul romantic „Loveste si fugi/ Hit and Run”, cu Bradley Cooper si Kristen Bell in rolurile principale, cu incasari de 4,67 milioane de dolari.