Top 10 – Cele mai urmarite filme in cinematografele din SUA (VIDEO)

Data: 27/08/2012 | Autor: .

expendables-2Filmul „Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2”, cu Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Jason Statham, Dolph Lundgren si Jet Li, a fost cel mai vizionat in cinematografele americane in ultimul weekend, pentru a doua saptamana, informeaza boxofficemojo.com.

Filmul a obtinut incasari de 13,5 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Pe locul secund s-a clasat un alt film de actiune, „Mostenirea lui Bourne/ The Bourne Legacy”, cu incasari de 9,3 milioane de dolari.

Pe locul III s-a clasat filmul de animatie „ParaNorman”, cu incasari de 8,54 milioane de dolari.

Locul IV a fost ocupat de o alta comedie, „Campania/ The Campaign”, cu Will Ferrell si Zach Galifianakis in rolurile principale, ce a obtinut incasari de 7,44 milioane de dolari in weekend.

Pe locul V s-a clasat „Cavalerul negru: Legenda renaste/ The Dark Knight Rises”, cu incasari de 7,15 milioane de dolari

Locul VI a fost ocupat de „The Odd Life of Timothy Green”, un film adaptat dupa nuvela fantastica scrisa de Ahmet Zappa care abordeaza tema dificila a sterilitatii. Incasarile din weekend au totalizat 7,12 milioane de dolari.

Pe pozitia a saptea s-a situat o premiera, „Premium Rush: Cursa fara frane”, care a avut incasari de 6,3 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Pe locul VIII s-a clasat „2016 Obama’s America”, un documentar politic care a avut incasari de 6,23 milioane de dolari.

Locul IX a fost ocupat de comedia romantica „Hope Springs”, cu Meryl Streep si Tommy Lee Jones, cu incasari de 6 milioane de dolari.

Topul filmelor din box-office-ul american este incheiat de filmul romantic „Loveste si fugi/ Hit and Run”, cu Bradley Cooper si Kristen Bell in rolurile principale, cu incasari de 4,67 milioane de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.