Top 10 – Cele mai urmarite filme in cinematografele din SUA (VIDEO)

Data: 20/08/2012 | Autor: .

Filmul „Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2”, cu Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Jason Statham, Dolph Lundgren si Jet Li, a fost cel mai vizionat in cinematografele americane in ultimul weekend.

Filmul a obtinut incasari de 28,7 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Pe locul secund s-a clasat un alt film de actiune, „Mostenirea lui Bourne/ The Bourne Legacy”, cu incasari de 17,09 milioane de dolari.

Pe locul III a debutat filmul de animatie „ParaNorman”, cu incasari de 14 milioane de dolari.

Locul IV a fost ocupat de o alta comedie, „Campania/ The Campaign”, cu Will Ferrell si Zach Galifianakis in rolurile principale, ce a obtinut incasari de 13,3 milioane de dolari in weekend.

Pe locul V a debutat lungmetrajul „Sparkle”, o drama muzicala. Ultimul film in care a jucat Whitney Houston a avut incasari de 12 milioane de dolari.

„Cavalerul negru: Legenda renaste/ The Dark Knight Rises” s-a clasat pe locul VI cu incasari de 11,1 milioane de dolari.

Locul VII a fost ocupat de „The Odd Life of Timothy Green”, un film adaptat dupa nuvela fantastica scrisa de Ahmet Zappa care abordeaza tema dificila a sterilitatii. Incasarile din weekend au totalizat 10,9 milioane de dolari.

Locul VIII a fost ocupat de comedia romantica „Hope Springs”, cu Meryl Streep si Tommy Lee Jones, cu incasari de 9,1 milioane de dolari.

Filmul „Diary of a Wimpy Kid: Dog Days” s-a situat pe locul al noualea in box office-ul nord-american, cu incasari de 3,8 milioane de dolari.

Topul filmelor din box-office-ul american este incheiat de „Total Recall. Memorie programata”, cu incasari de 3,5 milioane de dolari.