Toți eroii din League of Legends: Wild Rift, disponibili gamerilor din România până pe 3 ianuarie

Toți eroii din League of Legends: Wild Rift, disponibili gamerilor din România până pe 3 ianuarie

La doar trei săptămâni de la premiera League of Legends: Wild Rift în Europa, jucătorii vor avea ocazia să testeze toți campionii din noul joc de pe mobile. League of Legends este unul dintre cele mai populare și recunoscute jocuri din lume, fiind unul dintre jocurile care a popularizat competițiile esports la nivel global.   

Jocul, care a debutat în urmă cu mai bine de 11 ani, este jucat acum de sute de milioane de jucători din întreaga lume, iar odată cu lansarea lui Wild Rift, Riot, creatorii jocului, aduc ceea ce este mai bun din universul League of Legends pe dispozitivele mobile.

Ce este League of Legends?

League of Legends este un joc MOBA, un subgen de jocuri video de strategie, în care fiecare jucător controlează un singur personaj cu un set de abilități unice care se îmbunătățesc pe parcursul unui joc și care contribuie la strategia generală a echipei. Două echipe, de câte cinci jucători fiecare, se luptă pentru a atinge obiectivul final și a distruge baza adversarilor, situată în colțul opus al câmpului de luptă.

Wild Rift se bucură de un număr mare de campioni, iar jucătorii în Open Beta vor putea alege dintre 43 de personaje fantastice ca Darius, Draven sau Wukong, the Monkey King și mulți alții.

Darius, the Hand of Noxus, este un agresor de pe culoarul superior, cu numeroase abilitați care îi permit să distrugă tot ce îi iese în cale, cu ajutorul ultimatelor sale.

Draven, fratele său, este potrivit pentru jucătorii care aleg să abordeze lupta de la distanță. Draven aruncă de la distanță topoarele către adversarii săi cu efecte devastatoare.

Wukong este un luptător care se clonează și se implică în luptele de echipă, dezlănțuind haosul cu ultimata sa, decimând echipa adversă.

Odată cu deblocarea tuturor campionilor din universul Wild Rift, gamerii vor avea acces la aproape 50 de eroi. Atât jucătorii veterani, cât și noii veniți vor avea ocazia să experimenteze noi provocări.

De asemenea, până pe 3 ianuarie, jucătorii vor câștiga dublu Blue Motes – echivalentul Wild Rift al Blue Essence – moneda din League of Legends și dublu punctelor de experiență (XP) pe care jucătorii le primesc în timpul jocului.

Promoțiile au inceput astazi, la ora 10:00, și vor fi valabile până duminică, pe 3 ianuarie, la ora 10:00.

Google anunță cele mai bune aplicații, jocuri, filme și cărți din 2020