Trailerul Fifty Shades Darker doboară recordurile de audienţă pe internet

Trailerul Fifty Shades Darker doboară recordurile de audienţă pe internet

Primul trailer video pentru Fifty Shades Darker, continuarea controversatului film Fifty Shades of Grey, doboară recordurile pe internet. Clipul video a adunat peste 114 milioane de vizualizări în numai 24 de ore de la lansare, relatează GadgetReport.ro

Fifty Shades Darker a detronat, astfel, Star Wars: The Force Awakens din topul celor mai vizionate trailere video în 24 de ore.

primul-trailer-pentru-fifty-shades-darker-povestea-de-dragoste-dintre-anastasie-steele-si-christian-grey_1_1_size7Primul trailer video pentru Fifty Shades Darker a debutat pe 14 septembrie, la 8 dimineaţa, iar în prima oră a atras 2,5 milioane de vizualizări pe Facebook. Prezent şi pe YouTube şi Instagram, clipul video a strâns, în câteva ore, 39,4 milioane de vizualizări numai în SUA.

Precedentul record, de 112 milioane de vizualizări în 24 de ore, era deţinut de Star Wars: The Force Awakens. Anterior, topul a fost condus de acelaşi film, al cărui teaser, difuzat în aprilie 2015, adunase 88 milioane de vizualizări.

„Fifty Shades Darker” îi va readuce în rolurile principale pe Jamie Dornan ( Christian Grey) şi Dakota Johnson (Anastasia Steele), într-o adaptare a celei de-a doua cărţi din serie.

„Fifty Shades of Grey/ Cele 50 de umbre ale Domnului Grey“ o prezintă pe studentă la literatură Anastasia Steele (Dakota Johnson), care îl întâlneşte pe miliardarul Christian Grey (Jamie Dornan) pentru a-i lua un interviu, ca o favoare pentru colega ei de cameră.
Inocenta şi naiva Ana este atrasă de misteriosul om de afaceri, un bărbat frumos, extrem de inteligent şi de indimidant, iar, la rândul lui, Christian nu poate rezista frumuseţii şi spiritului ei independent. Pe măsură ce relaţia celor doi evoluează, tânăra îi descoperă secretele lui Christian Grey şi îşi explorează, totodată, propriile dorinţe sexuale.

În „Fifty Shades Darker“ se continuă povestea din primul capitol, însă Anastacia va trebui să lupte cu Leila Williams (Bella Heathcote) şi Elena Lincoln (Kim Basinger), foste partenere BDSM ale lui Christian, care încearcă să revină în viaţa lui şi să o înlăture pe Anastasia.

„Fifty Shades Darker“ va avea premiera mondială pe 10 februarie 2017 şi va fi urmat de „Fifty Shades Freed“, programat pentru lansare în februarie 2018.

PROST, DAR POPULAR

Deşi considerată o adevărată insultă adusă cinematografiei, dovadă că a primit cele mai multe trofee în cadrul galei Zmeura de Aur 2016, respectiv şase, inclusiv pentru Cel mai prost film, Cel mai prost actor şi Cea mai proastă actriţă, controversata peliculă cu iz erotic Fifty Shades of Grey a prins la public, înregistrând încasări de peste 571 milioane de dolari.

Şi romanele „Fifty Shades of Grey“ au devenit într-o perioadă scurtă un adevărat fenomen editorial, surclasând vânzările unor bestselleruri precum „Harry Potter“ şi „Codul lui Da Vinci“. Totodată, autoarea Erika Leonard James a ocupat, în 2013, locul fruntaş în topul Forbes al celor mai bine plătiţi scriitori din lume.

Astfel că nu este exclus ca şi noul film, „Fifty Shades Darker“ , să doboare recordurile în cinematografe.