Train your brain! GadgetReport.ro sustine seminarul “ Tehnici de negociere si vanzari “

Data: 4/12/2012 | Autor: .

Negocierea este un proces prezent in viata de zi cu zi a fiecaruia dintre noi, fie ca este ea sociala, personala sau profesionala. Dar, cum poti sa afli un feedback cat mai real al succesului negocierilor pe care le porti zilnic?

Cum poti sa optimizezi rezultatul negocierilor tale, si sa dezvolti o relatie de lucru cat mai eficienta cu partenerul tau? Cum adaugi mereu cunostinte si resurse proprii, la tot ceea ce stiai si aplicai deja?

Intrebari la care vom afla raspunsuri la seminarul “ Tehnici de negociere si vanzari “. In cadrul intalnirii, vom discuta si expune subiecte si aplicatii practice referitoare la cele mai utilizate si eficiente tehnici si strategii de vanzari.

In prezent, si datorita situatiei de criza, departamentele de vanzari din toate companiile, managerii de vanzari si nu numai, din orice domeniu de activitate, sunt intr-o presiune permanenta.

Pentru a afla raspunsurile la toate aceste intrebari, pentru a oferi solutii si idei, cat si pentru multe alte lucruri pe care nu le gasiti in manuale sau tratate, va invitam sa participati alaturi de speakerii evenimentului – prof univ dr Mircea Constantinescu Niels Schnecker, Dragos Anastasiu -presedinte Grup Eurolines Romania, Adriana Petrescu, Valentin Haga, trainer vanzari B2B si Dumitru R. Ionut, trainer vanzari

Pentru informatii suplimentare si inscriere accesati : www.trainyourbrain.ro

Evenimentul se desfasoara la Hotel Double Tree**** by Hilton, Bucuresti, sala Rotterdam, in data de 11 decembrie 2012, intre orele 10.00 – 18.00.

Editura All, in calitate de partener al evenimentului, va oferi cate un volum de specialitate tuturor celor prezenti.