Trei clipuri care iti arata cum functioneaza noul Apple Watch (VIDEO)

Data: 6/04/2015 | Autor: .

apple-watch-1

Apple a lansat primele tutoriale video cu ceasul inteligent Apple Watch. In primele materiale video postate pe site-ul oficial, cei de la Apple au ales sa prezinte cum functioneaza mesajele, cum poti modifica interfata si cum functioneaza comunicarea intre prietenii care detin astfel de ceasuri.

In zilele urmatoare urmeaza sa fie lansate alte sapte tutoriale care vor prezenta, in detaliu, cum poti face apeluri cu Apple Watch, cum te poti ghida cu Maps si cum asculti muzica de pe ceasul inteligent. Primele tutoriale video le vedeti mai jos, iar pe celelalte le veti putea vedea, in curand, pe site-ul oficial.

GadgetReport.ro relata, recent, ca ceasurile Apple Watch pot fi precomandate din 10 aprilie, iar în magazine vor ajunge pe 24 aprilie.

Relatam despre el ca este un produs destul de scump, fără prea multe inovaţii, şi care devine inutil dacă nu îl sincronizezi cu iPhone 5 sau 6. Preţul ridică un mare semn de întrebare – 349 de dolari pentru cea mai ieftină variantă, din plastic, înseamnă aproape 1400 de lei.

Noile Apple Watch se conecteaza la Phone 5, 5C, 5S, 6 si 6 Plus atat prin Bluetooth, cat si prin WiFi.

Apple a dezvoltat tot felul de aplicatii pentru Apple Watch. Vei putea folosi ceasul pentru a dicta comenzi si texte, prin SIRI, are reminder pentru alerte, poate afisa cartea electronica de imbarcare la aeroport sau îţi poate chema un taxi, prin aplicatia Uber. Include inclusiv aplicatia de recunoastere muzicala Shazam.

Relevant este însă că, fără sincronizarea cu telefonul, ceasul este inutil. Daca ai iPhone 4S sau un model chiar mai vechi, nu il vei putea folosi deloc.