Trump, ţinta ironiilor. Cele mai bune meme-uri de pe internet

Data: 29/05/2017 | Autor: .

Trump, ţinta ironiilor. Cele mai bune meme-uri de pe internet

Donald Trump a ajuns viral pe internet, în urma primului său turneu în străinătate. Clipurile în care apare preşedintele american indică faptul că noul lider de la Washington mai are mult până la ajungă la nivelul predecesorului său, Barack Obama, relatează GadgetReport.ro

Un eşec diplomatic de proporţii epice. Aşa descriu analiştii internaţionali turneul european al lui Donald Trump. Preşedintele american a fost primit cu o răceală evidentă de ceilalţi şefi de state şi guverne, a fost filmat în timp ce îl împingea pe premierul Muntenegrului şi a avut parte de mai multe strângeri de mână jenante cu omologul său francez, Emmanuel Macron.

Primul semn de răceală a fost vizibil atunci când liderul de la Casa Albă a intrat într-o sală în care erau deja ceilalţi şefi de state şi guverne. Trump merge agale pe lângă restul membrilor NATO, dar nimeni nu se ridică să discute cu el sau să îl salute.

Puţin mai târziu, Trump îl împinge pur şi simplu pe premierul Muntenegrului pentru a ajunge în primul rând la şedinţa foto. Totul, sub privirile amuzate ale premierului ungar, Viktor Orban.

Momentul a fost ironizat de fostul fotograf al lui Barack Obama, care a postat pe Instagram o imagine în care Obama râde în compania celorlalţi membri NATO la o şedinţă foto.

Acelaşi Pete Souza a făcut zilele trecute o comparaţie între întâlnirile Papei Francisc cu cei doi preşedinţi americani. În fotografia cu Obama, Suveranul Pontif zâmbeşte, în timp ce în cea cu Trump e foarte sobru.

Toate momentele au fost adunate într-un clip video excelent, de către Business Insider. Îl vedeţi mai jos.