Google oferă 4 luni de acces gratuit la serviciul Play Music

Data: 29/05/2017 | Autor: .

Google oferă 4 luni de acces gratuit la serviciul Play MusicGoogle va oferi noilor abonați posibilitatea de a utiliza în mod gratuit, timp de 4 luni, serviciul Play Music. Serviciul Play Music oferă acces la peste 35 de milioane de melodii și permite utilizatorilor să salveze online până la 50.000 de melodii de pe propriul calculator, relatează GadgetReport.ro

Decizia Google este menită să crească numărul de abonaţi ai serviciului muzical Play Music, în condiţiile în care concurenţa pe acest segment este foarte mare. Principalul rival al Google este Apple Music care este disponibil şi în România.

Google oferea, până nu demult, 2 luni de testare gratuită pentru Play Music, timp în care utilizatorii se puteau decide dacă se abonează sau nu la serviciul muzical.

Play Music oferă peste 35 de milioane de melodii, inclusiv româneşti, care pot fi redate prin intermediul conexiunii de internet sau în modul offline, descărcate în telefon, tabletă sau calculator.

Calitatea audio a pieselor este una excepţională, iar streamingul se desfăşoară fără niciun fel de probleme.

Un abonament lunar la Play Music în România costă 22 de lei, fiind la același nivel cu Apple Music. Mai multe amănunte despre Play Music aflati de pe site-ul oficial.