Cars 3 / Maşini 3. Ce se intampla in noul film Disney-Pixar

Data: 6/06/2017 | Autor: .

Cars 3 / Maşini 3. Ce se intampla in noul film Disney-Pixar

Cars 3 / Maşini 3, a treia parte din seria de animație „Maşini”, produsă de Disney-Pixar, debutează pe 16 iunie în cinematografele din România, în format 2D și 3D. În noul film îl regăsim pe Fulger McQueen, un veteran al sportului iute, luptând să revină în mijlocul cursei și având de înfruntat ambiția unei tinere generații de piloți mult mai rapizi și siguri pe ei.

Cars 3 / Maşini 3 este dedicat piloților NASCAR, patru dintre personajele acestei pelicule fiind bazate pe poveștile unor campioni ai cursei.

Fulger McQueen se reîntoarce pe marele ecran, în „Cars 3”, cea mai nouă producţie animată Disney-Pixar. Atacat de o nouă generaţie de maşini de curse rapide, legendarul McQueen este deodată eliminat din sportul pe care îl iubeşte. „Se confruntă cu genul de întrebări pe care mulţi sportivi şi le pun mai târziu în cariera lor. Renunţi când eşti în top sau lupţi până la final?”, spune producătorul Kevin Reher.

Pentru a reveni în joc, va avea nevoie de ajutorul unei tinere mecanice pasionate, Cruz Ramirez, care are propriul ei plan pentru a câştiga. Numărul 95 mai are încă multe de arătat și va testa inima campionului pe cea mai mare platformă de curse din Cupa Piston.

Cars 3 / Maşini 3 este regizat de Brian Fee, care a lucrat și celelalte două pelicule din serie, produs de Kevin Reher, cu ajutorul lui Andrea Warren și al lui John Lasseter, regizorul „Maşini”şi „Maşini 2”.

Cars 3 / Maşini 3, in cinematografe din 16 iunie

„Cars 3” îi are în distribuție pe Owen Wilson, vocea lui Fulger McQueen, Cristela Alonzo, care îi dă viață lui Cruz Ramirez și pe Armie Hammer, vocea tânărului ambițios Jackson Storm, iar apariția surpriză este vocea pilotului de Formula 1 Lewis Hamilton.

Primele două filme din franciză, „Maşini” (2006) şi „Maşini 2” (2011) au obţinut cumulat mai mult de 1 miliard de dolari americani la box office-ul din întreaga lume, cel de-al treilea fiind așteptat să se bucure de un succes similar. Seria „Maşini” a fost premiată cu un Glob de Aur la categoria Cel mai bun film de animaţie, iar compozitorul Randy Newman a câştigat un Grammy pentru „Our Town”, la categoria Cel mai bun cântec scris pentru un film, televiziune sau alt tip de media.